Gerrard: - Jeg ville skrive under etter CL finalen

Steven Gerrard sier at hendelser over de siste ukene har fått ham til å ta avgjørelsen om å forlate Anfield. Parry: - Vi må bevise Gerrard at han tok feil.

Forandret mening

Steven Gerrard har nå kommet med en uttalelse, etter at det ble kjent at Liverpools kaptein har avvist et kontraktsforslag fra Liverpool på £100.000 i uka, men det vil bare medføre enda flere spørsmål enn svar for sjokkerte røde supportere.  Steven sier at han var klar til å skrive under for LFC rett etter at man vant finalen i Champions League, noe han da også gjorde live på fjernsyn både rett etter kampslutt og på pressekonferansen.  Hendelser de siste ukene har imidlertid medført at han har forandret mening.  Hva dette dreier seg om ønsker han imidlertid ikke å si.

 

- De seks siste ukene har vært de tøffeste i mitt liv.  Avgjørelsen jeg har kommet til har vært den vanskeligste som jeg har måttet ta.

 

- Jeg var helt innstilt på å signere en ny kontrakt etter finalen i Champions League, men hendelser over de siste fem eller seks ukene har forandret på alt. 

 

- Jeg har for mye respekt for klubben og folkene i klubben til å involvere meg i en offentlig krangel.

 

Parry: - Jeg ba ham tenke på fansen

Chief Executive Rick Parry har i kveld uttrykt skuffelse over Stevens Gerrards avgjørelse om å forlate Liverpool. Parry understreker at klubben gjorde hva den kunne for å få ham til å skrive under ny kontrakt.

 

På en dag da Liverpool mistet sin kaptein og avskjeden har overskygget all mulig annet, sier Parry at klubben må forsøke å tenke klart og fortsette planleggingen for kommende sesong. Mens det er ventet at Chelsea kommer til å høyne budet sitt på Liverpools kaptein, er det likevel tydelig at alle på Anfield er svært skuffet over Gerrards avgjørelse og det spillet vi har vært vitne til de siste dagene.

 

- Jeg husker jeg satt sammen med ham i fjor sommer og hadde forståelse for frustrasjonen hans over klubbens situasjon. Han var svært nær ved å forlate oss, men vi ba ham være tålmodig å se hva vi kunne få til med en ny manager.

Parry sier videre: - For å være fair med Steven så har aldri dette handlet om penger. Penger har aldri vært problemet. Dette handler i første rekke om commitment og hva langtidsplanene hans er. Han føler han har bedre muligheter for å vinne trofeer og å bli en suksessfull fotballspiller med en annen klubb. Det er vår jobb nå å bevise at han tok feil.

 

Liverpools Chief Executive fortsetter: - De fleste vil mene at Champions League er et tegn på at vi beveger oss i riktig retning. Jeg ba ham om å tenke på fansen, på hva vi oppnådde i Istanbul og på den 12. mannen de har vært for oss hele forrige sesong.

- Vi er alle skuffet, men klubben er nødt til å tenke fremover og vi får se hva morgendagen bringer.

 

 

Romjulsderby på skjermen

To nye kamper med Liverpool er tatt ut som TV-kamp på Sky Sports og Canal+.  Hjemmekampen mot Middlesbrough lørdag 10.desember får nå avspark kl 13.45, mens møtet mot Everton på Goodison Park onsdag 28.desember har avspark kl 21.00.