Gerrard lovpriser Crouch

Steven Gerrard går i dag ut med en støtte-erklæring til Peter Crouch, etter at den lange spissen nærmest blir forfulgt av en kritisk tabloidpresse om dagen.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard sier i dag til Sky Sports sitt nettsted at han er sikker på at Peter Crouch vil vise at han er verd pengene Anfield-klubben punget ut med til Southampton i sommer. Kritikken fra pressen og deler av fansen har vært massiv mot Crouch de siste dagene, etter at han nok en gang måtte gå målløs av banen mot Portsmouth. Gerrard sier imidlertid at alle på laget støtter Crouchy.

- Lagånd er viktig. Bare se på Chelsea og deres resultater. Hovedforklaringen til dette ligger i en fantastisk lagånd som Jose Mourinho har klart å prente inn i deres lag. Vi har noe tilsvarende her på Anfield, og dette tror jeg er årsaken til at resultatene har vært så gode i det siste.

- Crouch spiller virkelig bra om dagen, og alle her liker han. Han er et fantastisk kjøp, og han er en trivelig mann å ha rundt seg i garderoben. En sympatisk gutt, som jobber skikkelig hardt for laget og som spiller bra. Det eneste han mangler er en scoring. Fortsetter vi å fora han med de rette ballene, vil scoringene komme.

- Formen vår har vært god nå. Vi har vunnet de tre siste ligakampene, og holdt nullen. Det er oppløftende. Dersom vi vinner mot Betis i morgen, er vi blant de siste 16 lagene i Champions League. Ting ser mye bedre ut nå enn de gjorde tidligere i sesongen, og jeg føler meg trygg på at vi vil oppnå suksess, avslutter Gerrard.