Gerrard spilleklar mot Tottenham

På en pressekonferanse på Melwood i formiddag bekreftet Rafel Benitez at kaptein Steven Gerrard er med i troppen mot Tottenham og er frisk igjen etter skade.

Sjokkmeldingen om lyskeskaden til Gerrard etter 1-0 nederlaget mot Manchester City forrige helg preget kampforberedelsene til Juventus. Heldigvis var Xabi Alonso tilbake i godt slag i Nord-Italia. Spanjolen hadde en meget god førsteomgang og stod overraskende godt kampen ut. Da Liverpool ”jogget ned” på det nesten folketomme stadionanlegget etter kampslutt, var det imidlertid såvidt Xabi hang med noen runder helt bakerst i feltet. Den elegante midtbanespilleren var tydelig preget av å ha gjennomført nitti minutter. Sammen med ”europacup-spesialisten” Igor Biscan ble vi derfor ikke så svekket som ventet og dro i land den viktige semifinalebilletten.

 

Steven Gerrard var ikke med til Italia. Han ble igjen på Melwood for å motta behandling av den såre lysken sin. Heldigvis ser det ut som behandlingen har fungert bra, og at Steven igjen er aktuell til laget. Benitez har med kapteinen sin i troppen mot Tottenham, og selv om det ikke er sikkert at han starter, er det utvilsomt en god nyhet.

 

- Steven er bedre og kanskje vil han spille, uttalte en smilende, men diplomatisk Rafa til pressen på treningsfeltet tidligere i dag. – Det er helt klart en god nyhet for oss, men det viktigste er at det gir oss flere valgmuligheter.

Manageren bekreftet også at Xabi Alonso og Djibil Cissé er friske etter comeback i Torino og ikke har fått noen negativ reaksjon etter oppgjøret. Det var ingen nyheter om Josemi, Hamann, Pongolle eller Kirkland på pressebriefingen.