Gjensyn med Anfield for Jewell og Henchoz

Paul Jewell og Stephane Henchoz satser på seier mot gamleklubben på lørdag. Stephen Warnock tror imidlertid at Wigan kan slås. Gjestene fikk skader på Thome og McMillan mot Newcastle i går kveld.

Stephen Warnock sier i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside at de røde kommer til å hente inspirasjon i det faktum at de vil klatre til andreplass på tabellen om de slår Wigan på lørdag. Kampen går som kjent tidligere enn de andre kampene i denne serierunden, med avspark klokken kvart på to. Warnock sier at han og hans lagkamerater satser på å gjøre det så vanskelig som mulig for gjestene, og at Liverpool-gutta nå akter å gjøre Anfield til et fryktet sted for motstanderne igjen.

- Vi må fortsette å vinne på hjemmebane. Ser man tilbake i tid, har Anfield alltid vært en bane som andre lag ikke har likt å komme til. Mange har kommet hit og blitt skremt av atmosfæren, av Anfield-navnet og av Liverpool-navnet. Forhåpentligvis er  vi snart tilbake der. Fortsetter vår gode hjemmeform, vil det være storartet for oss, og vi kan plukke mange poeng framover, uttaler venstrebacken.

- Vi ser bare frem til neste kamp, og forhåpentligvis tar vi tre poeng mot Wigan. Gjør vi det, får vi begynne å tenke på neste kamp igjen. Vi tar bare ett steg om gangen. Ser du for langt fram, mister du lett konsentrasjonen, legger han til.

- Det blir ingen lett kamp mot Wigan på lørdag. De har gjort det veldig bra denne sesongen. Paul Jewell har fått dem til å spille veldig organisert fotball, og Stephane Henchoz spiller fantastisk for dem i partnerskap med De Zeeuw. De har også livlige spisser, som vet hvor målet står. Midtbanen er også god, så det er et lag som er sterkt i alle ledd. Jeg tror de har overrasket en del folk, og mange mener at de er årets store overraskelse. Men analyserer du laget, og ser hvordan de spilller, så er det egentlig ikke så overraskende.

- De ønsker å komme hit og bevise noe etter å ha tapt sine to siste ligakamper. Men de vil også være bekymret for å tape sin tredje kamp på rad. Det er på en måte farlig for begge lag. Kommer Wigan hit for å spille negativt, kan vi forhåpentligvis ta kommandoen. Kommer de hit for å angripe og kjempe oss ut av stilen, vil de ha troen på at de kan stelle i stand en overraskelse. Det eneste vi bryr oss om, er å sikre oss alle tre poengene, og fortsette vår gode form, avslutter Warnock.



To ute for Wigan
Wigan har fått dårlig nytt på skadefronten i dag. Både Emerson Thome og Steve McMillan er uaktuelle for spill mot Liverpool. Begge spillerne pådro seg skader i Wigans 1-0 seier over Newcastle i ligacupen i går kveld. Selv om duoen på ingen måte har spilt fast for Paul Jewells mannskap denne sesongen, er det likevel et skudd for baugen for overraskelseslaget. Thome måtte forlate banen etter en halvtime med en hjernerystelse og brudd på kjevebeinet i går, mens McMillan ble byttet ut i pausen etter å ha pådratt seg en kneskade.