Gjensyn med Raul

Luis Garcia er trolig den eneste Liverpool-spilleren som ikke får starte for Spania i morgen kveld. Det betyr et gjensyn med stjerneduoen Raul og Morientes på topp. Gerrard starter for England. Hitchen til Prescot Cables.

Dagens treningsøkt for det spanske landslaget tyder på at Fernando Morientes er tiltenkt en startrolle i angrepet, sammen med sin gamle makker Raul, når Spania er vertskap for Uruguay i Gijon i morgen kveld. Dette er noe Nando virkelig ser frem til.

- Nå vet jeg ikke om jeg vil starte kampen ennå, men dersom jeg gjør det kommer jeg nok en gang til å bære Spanias farger med stolthet. Det er en ære å bli valgt ut for landslaget, og jeg lover å gripe sjansen om jeg får den. Det er bare en vennskapskamp, men vi tar alle kamper seriøst, slår 29-åringen fast.

Morientes har ikke spilt med flagget på brystet på et år, og klør nå etter å gjøre sin gjeninntreden.

- Det er viktig for meg å få spille sammen med Raul igjen, ikke minst fordi vi kjenner hverandre så bra. Vi vet vi fungerer godt sammen, og da blir man også mer avslappet, sier spissen med 24 mål på 38 kamper for Spania.

- Det er 11 måneder siden sist jeg var i landslagstroppen. På slutten av tiden i Real Madrid fikk jeg ikke spille, og falt ut av landslagsdiskusjonen. Når jeg kom til Liverpool hadde jeg problemer med å finne tilbake til formen, og med å tilvenne meg Premier League. Nå går alt så mye bedre, slår han fast.

Av de fire Liverpool-spillerne i den spanske troppen er det trolig kun Luis Garcia som må finne seg i å starte på benken. De tre andre ser ut til å være tiltenkt en plass i startoppstillingen til Luis Aragones.

Gerrard starter
Sven Göran Eriksson har gjort noe så uvanlig som å annonsere sin startellever over ett døgn før en landskamp. Og ikke overraskende starter Steven Gerrard på Englands midtbane mot Danmark i København i morgen. Mye omtalte Michael Owen er suspendert i neste VM-kvalifiseringskamp, og vil dermed kun få et innhopp som reserve i Kongens by. Det er heller ingen plass i startelleveren for Jamie Carragher.

Englands lag: Robinson, G Neville, A Cole, Terry, Ferdinand, Gerrard, Lampard, Beckham, J Cole, Rooney, Defoe.

Hitchen til Prescot Cables
På lørdag nevnte vi at den frigitte juniorspilleren Karl Noon har signert for Prescot Cables i Unibond League. Nå har enn annen frigitt Liverpool-junior, Adam Hitchen, også sluttet seg til samme klubb.