Gjev utmerkelse til Stevie G

Steven Gerrard er blitt kåret til den mest betydningsfulle spiller i Champions League 2004/05. Rafa berømmer sin kaptein. Newcastle gir Michael Owen tidsfrist.

Kapteinen til topps
I kåringene som UEFA hadde før dagens trekning i Champions League avsluttet man med å utrope ”den mest betydningsfulle spilleren” i siste sesong turnering.  Et gjevt trofé som ble stemt fram av et panel av trenere.  Vinneren for 2004/05 ble Steven Gerrard.  Kapteinen hos mesterne sikret som kjent at de røde avanserte til cupkampene med sin sene og helt avgjørende scoring mot Olympiakos, og han vil for alltid huskes som mannen som ga Liverpool håp med den første redusering i finalen mot Milan.  Det var også scouseren som ble felt som forløp til straffesparket som ga 3-3.

Rafael Benitez var da også enig med UEFA i deres avgjørelse:  - Det er ingen tvil om at Steven fortjente dette trofeet.  Han var en viktig spiller for oss gjennom hele Champions League forrige sesong.  Spesielt i finalen, hvor han spilte på midtbanen, høyrevingen og høyrebacken, i tillegg til at han scoret mål som startet vårt comeback.  Den scoringen ga resten av laget den kraften og styrken som skulle til for å vinne cupen.

- Alle vil også huske målet han scoret mot Olympiakos tidligere i turneringen.  Det var et fantastisk skudd når det gjaldt teknikk, men enda mer viktig var det at det kom på et tidspunkt hvor det var et stort press på oss.  Han er alltid en nøkkelspiller og vårt lag er bygget rundt ham.  Han fortjener all den heder som kommer hans vei.


- Owen må svare i dag
Fred Shepard hos Newcastle sier at Michael Owen må gi dem et positivt svar i dag dersom det skal være aktuelt med en overgang fra Real Madrid.  – Det er ikke stort mer vi kan gjøre, forklarer Shepard.  – Vi venter på å høre fra Owen og hans rådgivere, men det må skje i dag ellers vil det ikke skje i det hele tatt.  Vi vil snakke med folkene til Michael.

- Real Madrid vil ikke tillatte Owen å gå på lån, men det er noe som er mellom dem og spilleren.  Jeg er sikker på at et kompromiss kan bli funnet.

Real Madrid har akseptert et bud på om lag £16M fra Newcastle for Michael Owen, men spilleren selv har uttrykt ønske om å gå til Liverpool.