Hamann har aldri opplevd verre

Dietmar Hamann valgte likevel ordene med omhu etter å ha blitt utsatt for krisetakling fra Mikael Essien. England og Spania toppseedet i VM. Liverpool linket til historisk målscorer.

Usympatiske Chelsea
Liverpool vant gruppe G i Champions League etter 0-0 mot Chelsea, men mange av overskriftene konsentrerte seg likevel om ”taklingen” til Mikael Essien som bokstavelig talt satte sitt merke på beinet til Dietmar Hamann.  Sparket nesten i knehøyde ble utrolig nok ikke straffet, men det bidro til at stemningen ble opphetet både på og utenfor banen.

- Det er den verste taklingen jeg har opplevd og han har ikke unnskyldt seg for den heller, konstanterte Didi Hamann etter kampen.  – Jeg går på ballen og han sparker over den og treffer meg rett nedenfor kneet.  Dommeren så det ikke, og du må bare komme deg over det.  Siden dommeren ikke gir et rødt kort, da er det ikke et rødt kort.

Manager Jose Mourinho påstod at han ikke hadde sett sparket fra sin spiller, men skal ha kjeftet tilbake på Benitez og hans trenerstab som var forbannet på sidelinjen.  – Jeg fortalte ham at du klager hele tiden.  Dommere er alltid opptatt av å sette meg på plass mens andre managere kan gjøre som de vil.

- Jeg synes han prater mye, det er sant, var den lakoniske kommentaren til Rafa etterpå.  Liverpools manager overlot til fjernsynseerne å selv avgjøre hva de mente om overfallet til Essien.




England blant de åtte første
Engelskmennene vil være sammen med Tyskland, Brasil, Argentina, Frankrike, Italia, Mexico og Spania når trekningen for VM-sluttspillet blir trukket til fredag kveld i Leipzig.  Det vil være fire grupper av åtte lag i seedingen, som er grunnlag for de åtte gruppene som danner gruppespillet i Tyskland.


Kompany linket til Anfield
Vincent Kompany scoret i går mot Real Betis, og Anderlechts eneste mål i årets gruppespill i Champions League ga dem også deres eneste seier.  Ifølge Sky Sports skal Liverpool være en av flere toppklubber som er interessert i den lovende midtstopperen, og de skal ha hatt speidere til stede i Sevilla.