Hamann kan velge og vrake

Dietmar Hamann sier at han har fått flere tilbud. Milan Baros håper på bedre minner fra Cardiff. Cupfinalen vil bli spilt ”innendørs”.

Ettertraktet Didi tilbake for Tyskland

Dietmar Hamann grubler for tiden over sin fremtid som fotballspiller.  31-åringen har aldri lagt skjul på at han trives på Anfield, og vurderer nå om han skal skrive under på en ny kontrakt med de røde.  Den nåværende avtalen til midtbanespilleren løper ut etter denne sesongen, og han kan fortelle at ved siden av Hamburger SV er det også flere andre klubber som er lystne på å sikre seg veteranen på en Bosman-overgang:  - Jeg vet at det er interesse fra klubber i Bundesliga, og det kunne være en interessant tanke å spille i Tyskland til neste sesong.  Det er en avgjørelse som fortsatt ikke er tatt.  Det har vært flere tilbud, og jeg har ennå ikke bestemt meg.

Didi er også tilbake i landslagsbildet igjen etter at han er med i troppen på 35 spillere som skal samles før en treningskamp mot Slovenia i påsken.  Arrangøren av det neste VM vil så kutte troppen ned til 22 mann før kampen spilles.  Landslagsjef Jurgen Klinsmann ville nok imidlertid neppe tatt med en så rutinert spiller hvis han ikke hadde ham i tankene også fremover, og spilleren selv er glad for å være involvert med landslaget igjen: - Jeg har ikke hatt direkte kontakt med Klinsmann, men forbundet har fortalt meg at jeg er blant de 35 som er med i troppen.  Jeg er blitt invitert til det første møtet med landslaget, noe som gleder meg.  Andre trodde kanskje at min internasjonale karriere var over, men jeg har ikke gitt opp håpet om å spille for Tyskland og jeg er veldig fornøyd over at min form denne sesongen er blitt belønnet.

 

Baros vil ha egen revansje

Milan Baros fikk med seg en medalje sist han var i Cardiff, da Liverpool beseiret Manchester United med 2-0 i finalen i Ligacupen i 2003.  Tsjekkeren innrømmer imidlertid at han ikke var så glad etterpå som han kunne ha vært, og at han personlig håper på hyggeligere minner denne gangen:  - Det var vanskelig for meg i 2003 siden jeg ble byttet inn, og fem minutter før slutt ble byttet ut igjen.  Det var ikke lett for meg og noe jeg ikke likte.

- Dette vil bli en spesiell kamp, og noe jeg ser fram til.  Chelsea er et formidabelt lag, og det vil bli en stor kamp.  Jeg kan nesten ikke vente.  Jeg synes Chelsea har et glimrende mannskap og de vinner kamper selv uten Arjen Robben.  Det vil bli et stor test for oss, men jeg har tro på at vi kan vinne.

 

Taket på i Cardiff

Arrangøren av Carling Cup finalen har besluttet at søndagens kamp mellom Liverpool og Chelsea vil bli spilt under tak.  Med utsikter til en kald weekend sør i Wales har man besluttet at det mobile taket på Millennium Stadium skal beskytte en fullsatt arena for værgudene.  Liverpools to foregående seire i Ligacupen har for øvrig også blitt spilt under taket i Cardiff.