Hamann nærmer seg kontrakt

Dietmar Hamann blir trolig et år til på Anfield. Liverpool henter inn spansk unggutt. Pre-season kamp mot Bayer Leverkusen. Liverpool med nytt merke på trøyene.

Didi ønsker å bli

Dietmar Hamann sier at en kan forvente en snarlig avgjørelse angående hans fremtid, men at han gjerne vil bli i Liverpool.  Etter det vi erfarer har tyskeren fått et nytt og forbedret tilbud på et år, men Didi vil gjerne ha en avtale på to år som han blir lokket med fra Bolton og Hamburger SV.  – Det er mange klubber som er interesserte og en avgjørelse kan bli gjort denne uka, sier midtbanespilleren til ”Kicker”.  – Jeg vil gjerne bli værende i Liverpool da det er en av de beste klubbene i Europa.

 

 

Miquel Roque til Liverpool

Ifølge Sky Sports har LFC sikret seg Miquel Roque fra den lille klubben Lleida i Spania.  Miquel, eller bare ”Miki” som han gjerne kalles, trente nylig på Melwood og overbeviste nok til at Rafael Benitez ønsket å hente ham over permanent.  Han spiller vanligvis i midtforsvaret, men kan også benyttes på backen eller på midtbanen.  Roque fyller 17 år i juli.

 

 

Bayer Leverkusen v Liverpool

Liverpools pre-season program begynner etter hvert å ta mer form.  Etter noen få dager på Melwood i slutten av juni vil førstelagstallen reise til Sveits på treningsleir.  I forbindelse med dette oppholdet vil man spille mot Bayer Leverkusen i Listenau i Østerrike 16.juli.  Tidligere er det blitt bekreftet at man spiller mot Køln 22.juli, og reiser til Japan mot slutten av juli.

 

 

Liverpool i eksklusivt selskap

Fra og med neste sesong vil Liverpool ha et nytt merke på trøyene.  Det er et merke som signaliserer at man har kunnet beholde pokalen som tegn på at man har vunnet den gjeveste Europacupen.  For Liverpools tilfelle skjedde det etter at man ble seierherre for femte gang i Istanbul.  En klubb må enten vinne pokalen tre år på rad, eller fem ganger totalt, for å ha trofeet til odel og eie.

- Ved å sikre oss Europacupen har vi kommet med i en elitegruppe som vi alltid vil være en del av, sier daglig leder Rick Parry.  – Vi vil ha et varig bevis om vår status gjennom et spesielt merke fra UEFA på våre trøyer.  Bare de som har vunnet Europacupen til odel og eie vil få dette.  Fra nå av vil alle Liverpools trøyer ha en slik logo.  Det eneste problemet med dette er at den er blå, men det er en liten pris å betale for en slik prestisjefylt ære.