Hargreaves linkes til Anfield

Engelsk landslagsspillere styrker midtbanen? Se transfermål i aksjon i morgen kveld. Le Tallec lånes ut på nytt? Baros: - Jeg kritiserte ikke Rafa Benitez. Rick Parry takker for støtten.

Nye transferrykter i dagens aviser sier at Liverpool og Bayern skal være nær en avtale om Owen Hargreaves. 24-åringen, som har 25 landskamper for England, har bare ett år igjen av kontrakten sin i Tyskland og vil eventuelt bli en relativt billig mann for Liverpool. Det snakkes om en overgangsum på rundt £2.5M. Den kanadiskfødte engelskmannen vil etter det vi erfarer ikke bli kjøpt inn som et førstevalg, men Benitez er tidligere sitert på at han trenger en sterkere stall neste sesong – og det er også spørsmålstegn rundt fremtiden til Biscan, Hamann og Le Tallec. Hargreaves har spilt regelmessig for Bayern denne sesongen og er fersk ligamester i Bundesligaen. Flere aviser skriver at Liverpool skal diskutere de personlige betingelsene med den engelske landslagsspilleren etter neste helgs Cupfinale. Hargreaves siteres på at ”Liverpool er en svært interessant klubb. De er et godt lag og jeg tror de har en stor fremtid under Benitez’ ledelse. Jeg vil imidlertid ikke si mer om min egen fremtid før etter neste helgs cupfinale mot Schalke.”

 

Liverpools innkjøpsplaner denne sommeren ser ut til å inkludere en keeper, en sentral midtbane, to kantspillere (der en av dem skal være en toppspiller) og en spiss. I tillegg kan det også komme et par unggutter. Villareal spiller mot Barcelona i morgen kveld. Kampen sendes på TV2Extra. Det vil være en mulighet til å sjekke målvakten Reina som kan være på vei til Anfield i løpet av sommeren.

På transferfronten ellers blir det hevdet at Anderlecht er interessert i å sikre seg Le Tallec på lån.  20-åringen var forrige sesong på utlån til St. Etienne. Tidligere Liverpool target Rafael van der Vaart skal være på vei fra Ajax til HSV.

 

- Jeg kritisert ikke Benitez

Milan Baros sier han ikke har kritisert Rafael Benitez i hjemlig presse og hevder sitatene i tsjekkiske medier har blitt feilaktig oversatt til engelsk. For kort tid siden ble det hevdet at Baros hadde uttalte ufordelaktig ovenfor Liverpools manager og spilletiden han fikk på laget. Han skal ha klaget spesielt på at han ofte ble byttet ut, og ikke skjønte hvorfor. Nå sier han imidlertid at disse sitatene er feil. – Jeg må først av alt understreke at det var engelske aviser som oversatte disse sitatene. Jeg sa aldri noe slikt om Benitez og jeg er heller ikke i en posisjon til å kritisere ham. Jeg er fokusert på oppgavene mine i Liverpool og vil ikke snakke om fremtiden min før etter finalen. Dette er min største kamp noensinne og alle ønsker å spille mot Milan. Det er helt opp til sjefen å ta ut laget. Det eneste jeg kan gjøre er å trene hardt og vente å se.

 

Parry advarer supportere
Rick Parry advarer igjen klubbens supportere om ikke å bruke billetter som er til feil tribune. Liverpools Chief Executive er opptatt av sikkerheten til alle røde som skal til Istanbul og sier at tyrkisk politi vil har sterkt fokus på segregering av supportere. Han takker samtidig alle supportere som har hjulpet laget frem til finalen og understreker at støtten har blitt av alle involverte i klubben. – Mange av dere til også reise til Istanbul. Vi oppfordrer alle til å holde flagget holdt hevet og stå frem som ambassadører for Liverpool. Istanbul er en vidunderlig by og vi tar det for gitt at alle oppfører seg som gjester og respekterer de lokale skikkene.  

 

Jamie Carragher er med på månedens lag (april) i World Soccer.

 

John Welsh er med i 20-mannstroppen til Peter Taylor når Englands U21 skal delta i Toulon turneringen i Frankrike neste måned.

 

Milan med B-lag
Juventus vant sitt 28. ligamesterskap etter at AC Milan igjen spilte uavgjort. Liverpools finalemotstander stilte med et tilnærmet B-lag og ledet 3-1 inntil det gjenstod 13 minutter. Med seier ville de fortsatt hatt mulighet til å ta igjen Juve, med uagjort er det klart at tittelen havner i Torino. Bare Hernan Crespo av dem som regnes som aktuell til å starte i Istanbul spilte kampen. Jon Dahl Tomasson var også involvert, og kan også få spilletid onsdag.