Harry håper problemene er over

Harry Kewell står foran en sommer hvor han vil konsentrere seg om å bli helt frisk igjen. – Jeg kan være verdens beste, sier Jerzy Dudek. Ny jobb for Gérard Houllier.

Himmel og helvete for Kewell

Harry Kewell startet noe overraskende Champions League finalen mot Milan, før han måtte forlate banen midtveis i 1.omgang med en skade.  Det siste var dessverre ikke så overraskende hvis en tar ausralierens skadeproblemer de siste atten månedene i betraktning.  Liverpools nummer syv sier at finalen i Istanbul uansett var et høydepunkt for ham og at nå håper at alle problemene snart er historie.  Det første skrittet på veien var en nylig gjennomført lyskeoperasjon.

 

- Nå som operasjon er gjennomført håper jeg å endelig bli kvitt alle disse skadene.  Onsdagskvelden i Tyrkia var høydepunktet i min karriere, men det var også mitt største mareritt.  I løpet av to minutter snudde alt opp ned.

 

- Rafael Benitez viste meg mye tillit ved i gi meg en plass fra start, da han hadde andre muligheter, og det var stort for meg inntil jeg ble skadet.  Jeg strakk meg etter ballen og lysken røk.  Jeg kunne ikke gjøre noe med det.

 

- Det vil ikke bli noen stor sommer med all gjennopptreningen, men det har vært slik de siste seks månedene.  Hadde du likevel sagt for seks måneder siden at jeg ville ødelegge lysken i finalen i Europacupen, og ende opp med en seiersmedalje, da hadde jeg tatt det.

 

 

Dudek svarer kritikerne

Signalene sier at Jerzy Dudek kan være på vei vekk fra Anfield, selv om polakken ble helten i Istanbul med redninger i sluttminuttene og under straffesparkkonkurransen.  Polakken sier selv at han føler seg ukomfortabel med all kritikken, men at han kan være verdens beste keeper hvis han ikke føler seg presset.  Den rutinerte sisteskansen gir ingen antydninger angående sin nær forestående fremtid.

 

- Jeg har fått kritikk og det er aldri komfortabelt når det skjer.  Du er alltid på tærne, små feil blir blåst opp og gjort til noe stort.  Men du lærer å spille bare for deg selv og det som er verdens beste klubb, nemlig Liverpool.  Siden håper du at du vinner.

 

- Jeg innrømmer at det kan være vanskelig å holde seg fokusert når folk snakker om en annen keeper.  Det er aldri hyggelig for meg, men når jeg ikke føler press kan jeg være verdens beste keeper.

 

 

 

Houllier overtar Lyon

Gerard Houllier har overtatt som sjefstrener for de franske mesterne Lyon, etter at Paul Le Guen nylig annonserte at han ville gi seg etter denne sesongen.  Lyon har vunnet den franske ligaen de fire siste årene, og kommet til kvartfinalen i Champions League ved de to siste anledningene.  Houllier sa at han var takknemlig for å få en slik sjanse som man bare ikke kunne si nei til.