Hobbs ett steg nærmere

Overgangen for Jack Hobbs er ett steg nærmere, ettersom Lincoln og Liverpool signerte overgangspapirene i dag. Navnetrekket til spilleren kan ikke settes på papiret før på hans 17-årsdag. Økt sikkerhet på Anfield.

Styret i Lincoln City bekrefter nå i ettermiddag at pre-kontrakten for overgangen for den unge midtstopperen Jack Hobbs til Liverpool ble underskrevet tidligere i dag. Dette står å lese på Lincoln Citys offisielle hjemmeside.

Dermed er alt avklart mellom de to klubbene, og Hobbs vil nå skrive under treårskontrakten han har blitt forelagt på sin 17-årsdag, 18.august. Styret i Lincoln City benytter for øvrig også anledningen til å takke daglig leder Rick Parry, og akademi-trener Frank McParland, for effektive og profesjonelle forhandlinger.

De to partene har blitt enige om å ikke offentliggjøre overgangssummen og kontraktens innhold for øvrig, med unntak av et punkt: Nemlig at de to klubbene har avtalt en treningskamp seg i mellom på Sincil Bank i forbindelse med preseason neste sommer. Liverpool har i den forbindelse lovet å stille med førstelagsspillere på laget.

Strengere sikkerhetssjekk på Anfield
Alle bager som blir tatt med inn på stadion under Liverpools hjemmekamper vil bli gjennomsøkt som en del av klubbens strengere sikkerhetsrutiner i den kommende sesongen. Dette skjer selvfølgelig i lys av terroristbombene i London.



- Stadionanlegg er sårbare og enkle mål for terrorister, og det er ikke mulig å være 100% sikker inne på en fotballstadion uten at vi innfører samme sikkerhetsrutiner som på en flyplass. Bager har blitt gjennomsøkt også tidligere, men ikke alle.  Men fra nå av vil samtlige bager og vesker bli gjennomsøkt. Folk kan nekte oss å titte i bagen, men da kan vi nekte dem adgang, slår sikkerhetssjef Ged Poynton fast.

Staunton i boks for Walsall
Det er ikke lenge siden vi nevnte at tidligere Liverpool-forsvarer Steve Staunton var nær ved å komme til enighet med Walsall om en kombinert trener-/spillerrolle. Nå er gratisovergangen fra Coventry i boks, og Staunton vil tjenestegjøre på Bescott Stadium på match til match-basis fremover.

- Steve er en veldig erfaren spiller som jeg har spilt mot mange ganger selv. Hans nærvær vil hjelpe de unge spillerne på laget, og hans ankomst vil styrke stallen, slår Walsall-manager Paul Merson fast.

Staunton går for øvrig rett inn på Walsall-laget som møter en av hans tidligere klubber, Aston Villa, til treningskamp i kveld.