Hobbs signerte på 17-årsdagen

Jack Hobbs signerte i dag som bebudet sin kontrakt med Liverpool. Han måtte som kjent vente til sin 17-årsdag før han skrev under på de offisielle dokumentene.

Liverpool FC bekrefter nå i ettermiddag at de har fullført overgangen til Jack Hobbs fra Lincoln. Den store midtstopperen signerte de offisielle papirene på sin 17-årsdag i dag.

Hobbs ble enig med Liverpool tidligere i måneden, og debuterte sågar for reservelaget mot Everton tidligere denne uka, men han måtte altså vente til sin 17-årsdag før han offisielt kunne kalle seg Liverpool-spiller. Nå ser han frem til resten av sesongen med spenning.

- For en 17-årsdag det har vært for meg. Det skulle være unødvendig å si at jeg aldri vil glemme den dagen jeg signerte for Liverpool! Jeg er helt i skyene over å være Liverpool-spiller, og dette er en drøm som blir virkelighet for meg, uttalte unggutten i det han satte navnetrekket sitt på kontrakten.

- Dersom noen hadde fortalt meg dette for et år siden ville jeg ikke ha trodd på vedkommende. Det er helt utrolig. Jeg klyper meg fortsatt i armen for å se om jeg drømmer. Dette er en stor sjanse for meg, la han til.

- Det var først sist sesong jeg fikk min Lincoln-debut mot Bristol Rovers, og selv om jeg bare var tre minutter på banen var det noe jeg syntes var moro, forteller unggutten som nå trener på Melwood sammen med reservelagstroppen. I forrige uke fikk han også en sjanse til å spille mot førstelaget i en intern treningskamp.

- Bare det å være på samme bane som Steven Gerrard og Jamie Carragher var utrolig. Dette er to spillere jeg virkelig ser opp til. Spesielt Carragher, ettersom han spiller i samme posisjon som meg. Du lærer mye av å trene sammen med klassespillere, og det var en god erfaring å ta med seg. Det var litt uvirkelig det hele, og har liksom ikke sunket inn ennå. En dag ser jeg mesterligavinnerne på Sky Sports, og nå trener jeg sammen med dem på Melwood.

- Alle har vært vennlige og hjelpsomme mot meg. Steven Gerrard og Jamie Carragher har vært helt fantastiske, og manageren er en virkelig trivelig mann også. Han ønsket meg velkommen og lykke til.

Hobbs debuterte i en noe uvant defensiv midtbaneposisjon i reservelagskampen mot Everton.
- Det var min første ordentlige kamp for Liverpool, så jeg var ganske nervøs til å begynne med. Men det var godt å få denne første kampen unnagjort. Jeg mener jeg er best som midtstopper, men nå spilte jeg på midtbanen. Det var en god erfaring å ta med seg å spille i en slik uvant posisjon, og jeg er villig til å spille hvor som helst for denne klubben.

-  Nå håper jeg å finne meg til rette her så fort som mulig, og spille bra og forbedre meg som spiller. Jeg må prøve å prestere på et jevnt bra nivå, og gjøre mitt beste for klubben. Jeg har ønsket å bli profesjonell fotballspiller fra barnsben av, og jeg husket jeg brukte å se min far spille amatørfotball. Han har vært en stor inspirasjonskilde for meg, avslutter Hobbs.