Hobbs skriver under på 17-årsdagen

The Observer skriver i dag at Liverpool har sikret seg Jack Hobbs fra Lincoln. Midtstopperen blir imidlertid ikke offisielt Liverpool-spiller før på 17-årsdagen, den 18.august. Willis ute av EM på hjemmebane.

I følge The Observer har Liverpool nå fullført overgangen for Lincoln Citys forsvarstalent Jack Hobbs. Overgangsdokumentene skal slå fast at Hobbs offisielt vil skrive under for de røde på sin 17-årsdag, 18.august. Fram til da vil han fortsette i Lincoln.

Hobbs ble født i Portsmouth, men har vært tilknyttet Lincoln City i flere år. Stopperen debuterte for klubben 16 år og 144 dager gammel, og ble da den yngste spiller noensinne til å spille ligakamp for Lincoln. Ironisk nok er dette møtet med Bristol Rovers den 15.januar i år den eneste offisielle kampen Hobbs står bokført med for sin klubb.

Arsenal var nær ved å sikre seg spilleren i juni i år, men London-klubben nektet å godta en klausul om prosenter fra videresalg som Lincoln krevde. Bare timer etter at avtalen med Arsenal kollapset kom så Liverpool på banen. De hentet Hobbs på en ukes prøvespill. Dette prøvespillet ble utvidet med en ekstra uke, og nå hevder altså The Observer at overgangen er klar. I første omgang skal Liverpool betale Lincoln £100 000. I tillegg er det altså avtalt prosenter ved videresalg.

Willis utslått
Paul Willis spilte igjen fra start for Nord-Irland i U-19 EM på hjemmebane, da vertsnasjonen møtte Tyskland i sin siste gruppespillkamp på lørdag. Men nok en gang ble det ettmålstap for Nord-Irland. Tyskerne vant nemlig 2-1, selv om de avsluttet kampen med 10 mann. Nord-irenes trøstemål kom på overtid, og til Willis store skuffelse ble hans lag dermed stående uten poeng i EM på hjemmebane. Liverpool-keeperen kan imidlertid ikke lastes for Nord-Irlands svake innsats, da det først og fremst er fremover på banen det ikke har fungert for vertsnasjonen. Mot Tyskland måtte de vinne med 3 mål for å ha sjanse til å gå videre i turneringen, men selv ikke en kraftig offensiv ga tellende resultater.

Tabell:

Group A
TeamsPldWDLGFGAPts
Serbia and Montenegro3300829
Germany3201756
Greece3102163
Northern Ireland3003140