Hughie fornøyd etter seier

Hugh McAuley var tilfreds etter at reservene vant igjen. Liverpool får vite sin motstander i FA-Cupen på søndag ettermiddag.

Slo Sunderland 1-0
I forspillet til kveldens ligakamp vant i går Liverpools reserver for første gang på fire kamper da Sunderland ble slått 1-0.  Paul Anderson, hvis byttehandel med John Welsh blir offisiell i januar, scoret sitt første mål i helrødt.  Liverpool spilte med en mann mer i en time etter at Richard Smith fikk rødt for en sen takling på Miki Roque.

Trener Hugh McAuley var fornøyd med sine elever:  - Jeg synes vi spilte en del god fotball og vi hadde ballen mye, og det var et godt resultat for oss.

- Vi ga prøvespiller David Martin en kamp i mål men han hadde veldig lite å gjøre.  Jeg skulle ønske det var slik i hver kamp!  Han vil være hos oss en uke og vi vil vurdere ham.  Jeg synes han var flink til å sette spille i gang.

- Vi måtte være tålmodige til tider, men vi scoret et pent mål takket være Paul Anderson.  Det var en fin volley fra Paul og det vil gi ham mye selvtillit.

- Mike Roque og Godwin Antwi gjorde det igjen bra i midtforsvaret og de virket komfortable og slo tidlige og presise pasninger.

Treneren til Sunderland, Kevin Richardson, hadde en litt annen vurdering av kampen:  - Jeg er skuffet på vegne av guttene.  Vi ga alt og utvisningen var det som gjorde forskjellen.


Trekning i FA-Cupen
3.runde i FA-Cupen blir trukket ca kl 16.00 førstkommende søndag.  Kampene i 3.runde, hvor lagene i Premier League kommer inn, blir spilt 6. eller 7.januar.