Hughie fornøyd med ny seier

Reservene får ros etter 2-0 mot Wigan. Pratesyk Vercauteren. Rykter om Josemi og Ivan Helguera.

Glad reservelagstrener
Liverpool har denne sesongen nærmest en egen reservelagstropp, hvor en gruppe med svært unge spillere både holder sammen på Melwood og spiller de fleste reservelagskampene.  Dette etter at Liverpool har hentet inn et halvt dusin tenåringer foran denne sesongen, og også flyttet opp flere spillere fra juniorlaget.  Opplegget synes å fungere bra siden de nest beste gjør det mye bedre enn forrige sesong og med 13 poeng på syv kamper er i nærheten av teten i sin liga. I går kveld ble det 2-0 seier mot Wigan, og trener Hugh McAuley hadde bare lovord om sine gutter som hadde erfarne Jerzy Dudek i mål etter skadeopphold.

- Vi fant snart rytmen, vi spilte god fotball og vi prøvde alltid å finne åpninger.  Det var bra å ha Jerzy tilbake og han gjorde det meget bra og hadde et par glimrende redninger.

- Vi scoret to utmerkede mål.  Zak Whitbread headet inn vårt første etter en ypperlig ball fra David Mannix, og deretter gjorde Ramon Calliste en fin avslutning som ga 2-0.

- Godwin Antwi spilte sin første kamp som midtstopper for oss og gjorde det meget bra mot David Connolly.  Jack Hobbs gjør det også meget bra som midtbaneanker.


- Liverpool var heldige
Til å trene et lag som har tapt de ni siste kampene i Mesterligaen mangler ikke treneren til Anderlecht, Frank Vercauteren, selvtillit.  Han tidligere uttalt at Liverpool spiller en defensiv fotball hvor de røde kun tenker på resultater.  Nå sier han at Pool kan bli en like hard motstander som Chelsea, men samtidig at disiplinene til hadde flaks som vant finalen i Istanbul i mai.

- Chelsea og Liverpool er på omtrent samme nivå, sier Vercauteren.  – Kanskje Chelsea er litt bedre for øyeblikket, noe en må kunne si etter ligakampen de to imellom nylig, men en må ikke glemme at de to spilte uavgjort i gruppespillet.  Folk sier at Chelsea er glimrende og Liverpool er det ikke, men det er ikke slik jeg ser det.  Vi forventer en like hard kamp som den vi hadde mot Chelsea

- Vi har tapt våre ni siste kamper i Champions League og det er en mulighet for at vi også går gjennom hele dette gruppespillet med bare tap.  Hvis vi taper denne kampen, må det et mirakel til for at vi skal gå videre.  Vi må vinne i Sevilla mot Betis og slå Chelsea i Brussel.

- Men som Liverpool viste i Istanbul, hvis du en dag får en sjanse og har all flaksen, da er ingenting umulig.


Spanske transferrykter
Det blir rapportert i Spania at Sevilla skal være interessert i å hente inn Josemi i transfervinduet i januar.  Laget som ligger midt på tabellen i La Liga skal vurdere å komme med et bud på tre millioner Euro for forsvareren.

Samtidig benekter Ivan Helguera rykter om at han er enig med Liverpool om å skrive en avtale med de røde på nyåret som sikrer ham en Bosman overgang til Anfield etter denne sesongen.

- Det stemmer ikke, sier allrounderen i Real Madrid.  – Jeg har ikke hatt noe kontakt med Liverpool og jeg har ikke snakket med Rafael Benitez om dette.  Det som er riktig er at jeg ikke har fått et nytt tilbud om kontrakt.  Den avgjørelsen avhenger av Real Madrid.