Hva skjer med Milan Baros?

Spekulasjonene rundt klubbens toppscorer fortsetter i dag, og det er ingen aprilspøk! Vignal tiltrekker seg flere klubbers oppmerksomhet. Alt utsolgt til Juventus. James Ryan & Co utslått i kvalik.

Med bare et år igjen av kontrakten sin til sommeren har det vært spekulert mye i om Milan Baros blir på Anfield videre eller om han selges til sommeren. Milan har på mange måter bevist tilliten Benitez har vist ham verdig og er i dag klubbens toppscorer med 13 mål på 36 kamper. Ni av dem har kommet i Premier League. Likevel er det ingen hemmelighet at Rafael Benitez har forsøkt å jobbe mye med den taktiske siden ved Milans litt ensidige spillestil og bevisstgjøre ham mer på bevegelsene til medspillerne rundt seg. Det er lenge siden Liverpool har hatt en skikkelig spissduo, som har fungert godt sammen og har utfylt hverandres egenskaper. Manageren jobber fortsatt med å finne den riktige kombinasjonen, og vil helt sikkert ikke vrake Morientes i den prosessen. Spørsmålet er imidlertid om Rafa har flere spisser i kikkerten og hvordan en skadefri Cissé vil slå an sammen med El Moro?

 

I dag siteres Valencia, som har vist sin interesse over tid, på at Baros er en spiller de følger veldig nøye og gjerne vil ha i spillerstallen sin til høsten. Samtidig sier agenten til Liverpools nummer 5 at de har mottatt henvendelser fra mange klubber, men at Valencia ikke er en av dem. Spiller rundt 23-åringen fortsetter med andre ord, og det gjenstår fortsatt å se hvor han spiller sin fotball neste sesong.

 

Mange ser også på Vignal

Gregory Vignal, som for tiden er på utlån i Glasgow Rangers, har også mange muligheter når han skal velge seg ny arbeidsgiver. Skottland er enda ikke helt ute av bildet, samtidig som både Aston Villa, Newcastle og Stuttgart også følger venstrebacken nøye. 23-åringen var mye skadet i sin tid på Anfield, og er nå funnet overflødig av klubbens trenerstab.

 

Juventus helt utsolgt

Det var kø på telefoner, fakser og utenfor vinduene på Anfield i går da billettkontoret solgte siste rest av billettene til kvartfinaleoppgjøret mot Juventus. I løpet av fire timer var alt revet vekk og for første gang denne sesongen er en Champions League kamp utsolgt flere dager før avspark.

 

Italienerne har følgende spillere i ”faresonen” for suspensjon til returkampen dersom de plukker opp gult kort på Anfield tirsdag: Lillian Thuram, Fabio Cannavaro og Emerson. De røde har fortsatt Carragher, Hamann og Warnock bare en kamp unna suspensjon. Foreløpig er det imidlertid bare sikkert at førstenevnte spiller på grunn av skadesituasjonen.

 

Den talentfulle midtbanespilleren James Ryan og Irlands U-17 er utslått fra kvalifiseringen til EM etter seier over Nord-Irland og tap for Serbia & Montenegro og England. Ryan spilte 90 minutter i de to siste kampene og scoret også mot England.