Hyypiä årets spiller i Finland

Det finske fotballforbundet har valgt Sami Hyypiä til årets spiller i Finland. Idrizaj og Østerrike U19 klar for neste kvalifiseringsrunde til U19-EM. Slik gikk det for utlånsspillerne i helgen.

Sami Hyypiä er kåret til årets fotballspiller i Finland. Følgende står å lese på den finske rikstv-kanalen YLEs nettsider.
”Finlands fotballforbund utså på søndag Sami Hyypiä til den beste fotballspilleren i fotballsesongen 2005. Hyypiä vant i våres den europeiske mesterligaen med Liverpool og representerte Finland på landslaget, blant annet i VM-kvalifiseringen. Han vant også tittelen for to år siden.”

Idrizaj videre i EM-kvalifiseringen
Østerrike U19 med Besian Idrizaj er klar for neste kvalifiseringsrunde til U19-EM etter å ha endt på 2.plass i sin gruppe på bedre målforskjell enn Wales, men bak Frankrike. Etter å ha vunnet den første kampen mot San Marino hele 8-0, med Idrizaj på scoringslista, spilte østerrikerne målløst mot Wales og tapte 0-2 for Frankrike. Ifølge nettsidene til det østerrikske fotballforbundet ble den offensive midtbanespilleren byttet inn ved pause mot Wales for så å bli tatt av banen 36 minutter senere. Uefa.com melder derimot at Liverpool-spilleren var på banen i hele 2.omgang. I den siste kampen mot Frankrike kom Idrizaj aldri på banen. Det kan dermed ikke utelukkes at 18-åringen har pådratt seg en skade.

Oppdatering på utlånsspillere
Robbie Foy startet på benken for Wrexham mot Darlington i helgen, men kom inn da det var spilt en halvtime. I det 89.minutt ble vingspilleren lagt ned og dommeren pekte på straffemerket. Lee McEvilly var sikker eksekutør fra 11-meteren, og sørget for 1-0 til hjemmelaget.

John Welsh spilte samtlige minutter for Hull og pådro seg gult kort i 0-1-tapet borte mot Burnley.

Carl Medjani var tilbake etter flere ukers skadeopphold da Metz tapte 1-2 borte mot Rennes. Bruno Cheyrou spilte hele kampen for Bordeaux i 2-0-seieren mot Troyes.

Verken Anthony Le Tallec eller Salif Diao var på banen da spillernes to lag – Sunderland og Portsmouth – møttes på Stadium of Light. Salif Diao har vært ute i én måned med hamstringstrekk og har akkurat kommet tilbake i full trening. Portsmouth vant 4-1.

Chris Kirkland er ute i fire uker med skade og var derfor ikke involvert med West Bromwich.