Hyypiä imponert over midtstopperkollega

Han er høy, lys og kan til forveksling ligne på en stor finne. Nå får eleven Zak Whitbread ros av sin læremester. Billetter til Middlesbrough.

Sami tror på flere kamper for Zak
Det var nesten så en måtte pusse dataskjermen på tirsdag, da Liverpools midtstopperpar bestod av Sami Hyypiä og Zak Whitbread.  Begge to høyreiste og blonde, og med et ikke ulikt spillesett.  Zak er sønn av sjefspeideren på Liverpools ungdomsakademi, Barry Whitbread, og er født i USA.  Fylte 21 år var han en av Liverpools beste spillere i returkampen mot Kaunas, og makkeren Sami Hyypiä tror vi får se mye mer til den unge stopperen framover.

- Han spiltet meget bra.  Jeg har blitt imponert over den fremgangen han har gjort, og det er ingen tvil om at han fortjener sin sjanse.  Han har alle de kvaliteter som skal til for å etablere seg som en førstelagspiller.

- Forhåpentligvis vil han holde bena på bakken og fortsette å jobbe hardt slik at han utvikler seg videre.  Det er bra å ha konkurranse om plassene og jeg er sikker på at vi får se mye mer fra Zak den kommende sesongen.


2436 billetter på Riverside
Liverpool har mottatt en redusert billettkvote til ligaåpningen i Middlesbrough.  2436 billetter er blitt tildelt til som kommer fra Merseyside.  Salget starter i morgen for de med sesongbillett som har registrert minst ti bortekamper forrige sesong.