Hyypiä mot comeback

Liverpool Echo tror Sami Hyypiä er tilbake fra start mot Anderlecht. Jamie Carragher bryr seg ikke om den dårlige statistikken til Anderlecht.

Uthvilt Sami
Rafael Benitez prioriterte spillere som ikke hadde anstrengende turer med sine landslag i siste kamp mot Blackburn.  Det betydde bl.a. at Sami Hyypiä så kampen fra direktørboksen på Anfield.  Ifølge velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo tyder det imidlertid på at Sami vil fortsette sin imponerende statistikk i Europa og være kveldens partner til Jamie Carragher i midtforsvaret mot Anderlecht. Trening og uttalelser før møtet den tredje spillerunden i gruppe G i Champions League tyder også på at Djibril Cissé og Fernando Morientes blir spissparet, og at Peter Crouch blir å finne på benken sammen med bl.a. Harry Kewell.

Møtet i Brussell starter kl 20.45, og vi oppdaterer som vanlig forløpende her på liverpool.no med hurtige rapporter og spillerbørs.  Kampen vises direkte på bl.a. Viasat Sport 2 og Sky Sports 2.  Du vil i tillegg få tilsendt alle de viktige opplysningene ved å abonnere på vår SMS-tjeneste.


Carra advarer mot undervurdering
Mye er sagt om Anderlechts dårlige statistikk i Champions League, hvor det belgiske storlaget faktisk har tapt sine ni siste kamper, men Jamie Carragher avviser at de helrøde står foran en lett kamp på Constant Vanden Stock.

- Det spiller ingen rolle hva de har gjort tidligere, vi har spilt nok kamper i Champions League til å vite at det finnes ikke lette kamper.  Dette er en enormt viktig kamp for Anderlecht fordi de vet at det trolig er det siste håpet de har om å kvalifisere seg.  Hvis vi gjør det bedre enn dem over de to kampene vil det trolig bety at de er ute av turneringen.

- Jeg er ikke interessert i hvilken statistikk de har før kveldens kamp.  Så vidt jeg vet gjør de det utmerket i den hjemlige serien, slik at de er ikke i dårlig form.  For vår del, når du ser på gruppa, må du sørge for at du blir best i de enkelte duellene mot de andre lagene.

- Vi har gitt oss selv en fordel ved å slå Real Betis, vi står likt med Chelsea, og nå må målet være at vi får et positivt resultat over to kamper mot Anderlecht.  Da vet vi at vi har en stor sjanse til å gå videre.

- Vi vil helst ikke reise til Stamford Bridge i den siste kampen og måtte behøve et resultat.  Det sier seg selv at vi gjerne vil være klar for avansement så fort som mulig, men skulle det være slik at ingenting blir avgjort før siste kamp så får det bare bli slik.  Vi beviste forrige sesong at vi kan prestere når vi må.