Hyypiä vil ha ny kontrakt

Sami Hyypiä er en av dem som håper at han får en ny avtale på Anfield. Portsmouth med skadeproblemer. Portsmouth-Liverpool på puben.

Et år igjen for Sami

Det er ventet at Rafael Benitez vil gjøre en skikkelig storrengjøring av spillerstallen til sommeren.  Flere av spillerne har en kontrakt som enten løper ut, eller bare har et år igjen, og står i fare for å måtte forlate LFC.  Den snart 32-årige Sami Hyypiä er en av dem det spekuleres i vil måtte reise, ikke minst siden finnen i flere kamper i det siste har mistet plassen i midtforsvaret til Mauricio Pellegrino.  Liverpool avviste imidlertid nylig rykter om at Roma hadde meldt sin interesse, og spilleren selv sier at han gjerne fortsetter på Merseyside: 

 

- Jeg ønsker å bli i Liverpool, det er ingen tvil om det.  Vi får se hva som skjer, men jeg har fortsatt et år igjen av kontrakten og jeg ønsker å bli.

 

- Når jeg går ut på banen kan jeg ikke annet enn å gjøre mitt beste.  Jeg vet ikke om jeg har noe å bevise for noen.  Av og til havner du på benken, og da må du vise folk hva du kan når du får sjansen igjen.  Jeg regner meg selv som en god proff og vil gjøre en jobb når det er nødvendig.

 

 

Trekløver usikre for Portsmouth

Liverpool spiller en viktig ligakamp i Portsmouth i morgen, og de røde har en stadig mer hyggelig skadesituasjon etter hvert som bl.a. Xabi Alonso og Djibril Cissé er tilbake på banen igjen.  Hos vertene i sør er det tre spillere som er usikre foran møtet på Fratton Park.  Matt Taylor, Dejan Stefanovic, og lagets suverene toppscorer Yakubu er tvilsomme med skader.  Kampen i morgen er utsolgt.

 

 

Liverpool vises i Tønsberg

Vi har fått melding om at Portsmouth-Liverpool vises direkte på Wembley Pub i Tønsberg.  Puben ligger like ved Taxisentralen utenfor Farmandstredet.  Avspark er kl 20.45, og møt opp tidlig.  Bohemen i Arbeidergata (Oslo) og Tøyen Sportspub (Tøyengt 30, Oslo) vil også vise kampen.

 

For tilgjengelige TV-kanaler som viser Liverpool følg med på vår TV-guide.