I dag skal det scores mål!

Rafael Benitez er offensiv i uttalelsene, og går antakelig for et offensivt lag. Steven Gerrard får frimerke? Liverpool ønsket Alan Shearer.

– Vi er nødt til å skape flere sjanser. Jeg vil se mål, så folk kan begynne å snakke om noe annet. Det jeg har sett på treningsfeltet denne uka, gir meg selvtillit, sier manager Rafael Benítez foran dagens hjemmekamp mot West Ham.

Offensivt lag
Etter det Liverpool.no erfarer, får Fernando Morientes og Djibril Cissé starte sammen på topp. Også John Arne Riise (bildet) kan komme tilbake i startoppstillingen, på venstreback, etter at han var helt ute av ligacupkampen på tirsdag.

Nordmannens posisjon blir antakelig venstreback, ettersom Boundewijn Zenden sannsynligvis blir den venstre vingen. Steven Gerrard kan komme til å starte på motsatt flanke.

Mannsoppdekning?
Apropos «Stevie G»: West Ham-sjef Alan Pardow antyder planer om nærmest å sette frimerke på Liverpools midtbanejuvel.

– Dagens duell blir antakelig Hayden Mullins mot Steven, fordi Hayden vil få jobben med å følge med ham, sier Pardow.

Selv er midtbanemann Mullins spent, men selvsikker foran møtet på Anfield.

– Å møte Gerrard og resten av Liverpools midtbane, blir en stor utfordring for oss. Men vi gjør det bra i ligaen for tida, og selvtilliten vår er høy, sier han.

Kampen sendes direkte på Canal+ Sport, og vi følger den også her på Liverpool.no fra klokka 16. Hvis du vet at du får fulgt begivenhetene noen av disse to stedene, anbefaler vi vår sms-tjeneste.

Liverpool ønsket Alan Shearer
– Kunne du tenkt deg Alan Shearer? spurte tidligere liverpoolmanager Gérard Houllier.
– Selvsagt, svarte tidligere assistentmanager Phil Thompson lynkjapt.
Samtidig følte han at sjansene var små på grunn av spissens tette bånd til Newcastle.

Dette kommer fram i Phil Thompson biografi «Stand Up Pinocchio», hvor han forteller at Gérard Houllier så for seg Alan Shearer som en slags ny Gary McAllister.

De ti dagene etter at den ovenfor gjengitte samtalen fant sted, skjedde det ingenting. Men så, til slutt, signerte engelskmannen som kjent en ny kontrakt med klubben i nord-øst.