Ingen fare med Didi og Warnock

Rafael Benitez var fornøyd med innsatsen mot Tottenham, og fastslo at det er ingen fare med Dietmar Hamann og Stephen Warnock etter at de forlot banen med skader i dag. Duoen blir klare til Real Betis.

Rafael Benitez sa seg fornøyd med Liverpools innsats mot Tottenham, etter dagens målløse kamp på White Hart Lane. Manageren følte også at de røde med litt hell kunne ha stukket av med alle tre poengene. Spanjolen slo fast at det hadde vært en god 0-0 kamp, og roste sitt mannskap for hardt arbeid mot en farlig motstander.

- Jeg tar alltid ut laget med intensjon om å vinne kampen og de tre poengene, og vi kunne ha vunnet i dag på de mulighetene vi skapte. Riise var uheldig med skuddet som gikk i tverrliggeren, og vi hadde også andre sjanser. Vi holdt nullen igjen, og vi er mer stabile på bortebane nå, slår han fast.

- Jeg syntes Crouch og Cisse spilte godt sammen på topp, og var uheldige som ikke fant veien til nettmaskene. Cisse gjør løpene, mens Crouch vinner hodeduellene og holder på ballen. Crouch vil hjelpe oss å vinne ballene vi ikke vant i fjor, og han vil heve vårt angrep, legger han til.

- Tottenham er et godt lag, men en solid tropp og en god manager. De vil i likhet med oss håpe å bli blant de fire beste, men på sikt sikter vi høyere enn det.

Benitez kunne også avsløre at Dietmar Hamann og Stephen Warnock etter all sannsynlighet blir kampklare igjen før møtet med Real Betis, og at duoen blir med den øvrige troppen til Spania, etter at de måtte forlate banen med skader i nord-London i kveld.

- Dietmar Hamann måtte gi seg i pausen fordi han var svimmel etter å ha blitt truffet hardt i hodet av ballen i første omgang, mens Stephen Warnock hadde krampe i leggen. Jeg tror begge spillerne vil være klar for kampen mot Real Betis tirsdag kveld.