Ingen skylder på kapteinen

Verken Rafael Benitez eller Steve Finnan legger finaletapet på Steven Gerrards skuldre.

-Jeg snakket med Gerrard på samme måte som jeg gjorde med de andre spillerne. Jeg sa at de alle måtte være stolte. Tapet er en skuffelse for laget og fansen, men vi kan ikke legge ansvaret på én spiller. Når du scorer selvmål er du helt enkelt uheldig, men slik er det bare. Vi gjorde mange ting rett, sier Benitez som ikke vil rette pekefingeren mot sin kaptein.

Mange røde fans på stadion var mildt sagt lite imponert over kapteinens innsats mot klubben han konstant linkes til. Lagkamerat Steve Finnan forsvar som ventet sin lagkaptein.

-Ingen sa noe til Stevie om selvmålet. Alle kunne gjort den samme feilen. Han er en kvalitetsspiller og en slik hendelse vil ikke påvirke ham. Vi er alle skuffet over resultatet. Spesielt ettersom vi var så nær en triumf, men likevel var så langt unna. Ting så bra ut lenge, men vi ble presset i annen omgang, mener backen.

-Slik vi ser det slapp vi inn tre mål på dødball. Det er noe vi må se på, til slutt ble dette bare en frustrende dag på jobben, la den irske backen til tydelig skuffet over tapet.