Inter prøver å kapre Figo

I følge nettstedet til Sky Sports prøver nå Inter Milan å kapre Luis Figo foran nesen på Liverpool. Boudewijn Zenden med stor tro på Rafa.

I følge nettstedet til Sky Sports skal også Inter Milan nå ha kastet seg inn i kampen om Luis Figo, i et forsøk på å kapre overgangen fra Real Madrid til Liverpool. Rafa Benitez uttalte tidligere i dag at han er lei av å vente på at Real Madrid skal avstå fra de £2 mill de krever for spilleren, og dette skal ha fått Inter til å våkne.

 

Figo selv har allerede uttalt at han vil spille for Liverpool, og har kommet til enighet med de røde om sine personlige betingelser. Inter er ute etter et stort navn som kan erstatte Christian Vieri, og kan se på Figo som mannen som kan dempe fansens missnøye med Vieris avgang. Nettstedet hevder at Inter er villige til å by 3 millioner euro for porutgiseren, i et forsøk på å danke ut Merseyside-klubben.

 

Bolo med stor tro på Rafa

Liverpools nyervervelse Boudewijn Zenden tror Liverpool kan kjempe om ligatittelen under Rafael Benitez sin kyndige ledelse.

- Dette er en stor klubb med en stor historie, og dersom du ønsker å kjempe om de gjeveste prisene må du ha kvalitetsspillere. Og det er akkurat det Mr. Benitez gjør for øyeblikket, prøver å sikre seg flere kvalitetsspillere. Flere spillere her har vunnet mye i løpet av de siste årene, men vi mangler alle ligamesterskapet. Jeg sier ikke at det skjer i år, men det er definitivt noe vi jobber mot.

Om onsdagens kamp mot TNS har nederlenderen følgende å si: - Vi tar definitivt ikke lett på oppgaven. Ikke glem at det er vår første hjemmekamp for sesongen, og alle billettene ble utsolgt allerede for to uker siden, så fansen forventer at vi gjør vårt beste. Vi er alle klare og vil gi fansen noe tilbake, og sikre oss et godt resultat før returen.