Interesse for Diao

Agenten til Salif Diao sier at afrikaneren er på utkikk etter en ny klubb. Sepp Blatter ikke i tvil om at Liverpool vil spille i Tokyo. Sammy Lee til Bolton.

Salif vil være i Spania eller England

Salif Diao er tilbake på treningsfeltet, etter et den store midtbanespilleren hadde et lite vellykket låneopphold hos Birmingham under siste halvdel av forrige sesong.  Etter å ha fått en del tillit fra Rafael Benitez i fjor høst synes det klart at 27-åringen ikke lenger er med i fremtidsplanene til manageren.  Agenten til Diao, Charles Collymore, bekrefter da også at spilleren kan være villig til å skifte beite og at en ny klubb i England eller Spania er mest interessant.

 

- Jeg vurderer for øyeblikket mulighetene til Salif og det er klubber fra Spania og England som har ham i kikkerten.  Salif har to år igjen av sin kontrakt og jeg tror at dersom han får et godt tilbud vil han vurdere det.  Salif vil gjerne spille regelmessig førstelagsfotball og vil vi se hva som kan by seg i de to månedene som transfervinduet er åpent.  Jeg vet at Lens er blitt linket til Salif, men jeg tviler på at han vil være interessert i en overgang til Frankrike på dette tidspunkt i karrieren.

 

 

Liverpool forventes å delta i VM for klubblag

Liverpool er kvalifisert til å være med i VM for klubblag i Tokyo rett før jul.  I en sesong hvor man må kvalifisere seg hele veien for å komme med til gruppespillet i Champions League, vil ytterligere kamper på andre siden av jordkloden rett foran et hardt juleprogram bli enda en belastning på spillerne.  Det er blitt antydet fra Anfield at det er en situasjon man ikke er helt komfortabel med, men intet offisielt er blitt sagt fra klubben.  FIFA president Sepp Blatter sier imidlertid at han er sikker på at Liverpool vil være på plass i Japan:  - Vi har vedtekter.  Vinneren av Champions League er automatisk kvalifisert og jeg er ikke i tvil om at de vil være med.

 

 

Sammy blir assistent

Sammy Lee forlot Liverpool foran forrige sesong for å jobbe med det engelske landslaget på full tid.  Ifølge Rafael Benitez ønsket han å beholde den trofaste scouseren, men Lee valgte å følge kollegaer som Phil Thompson, Joe Corrigan og Ian Rush ut av klubben.  Nå har Sammy sagt ja til tilbudet om å bli assistent til Sam Allardyce i Bolton.  46-åringen vil fortsatt ha en deltidsjobb som trener for England.

 

- Muligheten som Sam Allardyce ga meg hos Bolton var for god til at den kunne ignoreres.  Bolton er en klubb som har hatt utrolig fremgang de siste årene og det vil bli stort å jobbe for dem.  Jeg er også glad for å kunne fortsette min jobb for England og være med i de neste kvalifiseringskampene mot VM.