Japan-turen avlyst

Kolliderte med Champions League-kvalik. På dagen ett år etter at han ble ansatt, trapper Rafael Benítez opp jakta på Dirk Kuyt. El-Hadji Diouf klar for Bolton. Rettssak mot «Rafa» utsatt.

Som en følge av at Liverpool starter mesterligakvalifisering den 12. eller 13. juli, har klubben måttet avlyse den planlagte turen til Japan.

Planen var å spille mot Shimizu S-Pulse den 27. juli og Kashima tre dager seinere, men dette lar seg altså ikke gjøre likevel.

– Vi må bare beklage overfor de japanske supporterne som gledet seg til å se kampene. Målet må bli å besøke Japan så fort som mulig, sa daglig leder Rick Parry i en kommentar.

Ett år i Liverpool
Det er i dag ett år siden Rafael Benítez ble ansatt som manager i Liverpool. Sesongen som har gått siden da, har vært preget av opp- og nedturer, men endte selvfølgelig godt, slik alle eventyr skal.


Denne sesongen ble Milan Baros klubbens toppscorer i ligaen med bare ni mål. At toppscoreren scoret så få mål, har bare skjedd en gang før – i 1903/-04-sesongen, da Jack Cox scoret ni mål.

Dette vil Benítez nå gjøre alt for å unngå at skjer igjen. Derfor trapper han ifølge The Daily Post, opp jakta på Feyenoord-spissen Dirk Kuyt.

24-åringen er verdsatt til 10 millioner pund, men «Rafa» håper prisen kan komme ned i 7 – 8 millioner – for øvrig den samme størrelsesordenen som skal ha skremt Liverpool fra å følge opp interessen for Southamptons Peter Crouch.

El-Hadji Diouf solgt
El-Hadji Diouf skal nå ha skrevet under en fireårskontrakt med Bolton, hvor han tilbrakte forrige sesong på utlån. Det er ikke klart hva Liverpool sitter igjen med etter salget av den 24 år gamle senegaleseren som kom til Merseyside etter et strålende VM i 2002.

Rettssak utsatt
Valencia har tatt initiativ til å utsette rettsaken mot Rafael Benítez fra 13. juni til februar neste år. Benítez tar utsettelsen med stor ro.