Jerzy Dudek på vei tilbake

Mesterligahelten er uttatt i Polens landslagstropp og skal blant annet spille mot England. Seier for Liverpool U18.

Liverpools keeper Jerzy Dudek er tatt ut i Polens landslagstropp til vennskapskampen mot Island den 7. oktober og VM-kvalifiseringskampen mot England fem dager seinere, ifølge Reuters.

Mesterligahelten har vært ute med skade etter at han fikk albuen ut av ledd under trening tidlig i august. Til å begynne med var det antatt at skadefraværet kunne bli så langt som tre måneder, men keeperen har i ettertid gått ut og sagt at han regner med å bli spilleklar i slutten av september.

Landslagsuttaket til de nært forestående landskampene tyder på at Dudek snart kan være klar for nye sprell igjen. Polen vinner gruppe 6 hvis de spiller uavgjort eller seirer mot England i Manchester.

Seier for U18-laget
Liverpools U18-lag vant 0-1 i lørdagens kamp mot Stoke City. Vingspilleren Adam Hammill scoret målet for de røde. Seieren var den femte av seks mulige så langt denne sesongen.

Spillerne som var i aksjon mot Stoke: Paul Lancaster, Stephen Behan, Stephen Darby, Calum Woods, Robbie Threlfall, Jimmy Ryan, Paul Barratt, Francis Smith, Conal Platt (Michael Nardiello 70.), James Frayne (Craig Lindfield 75.) og Adam Hammill.