Jon Otsemobor til Rotherham

22-åringen har fått beseglet sin videre skjebne. Fortsatt usikkert rundt Steven Gerrard. TNS tapte.

Jon Otsemobor har i dag gått til Rotherham United, melder BBC Radio Sheffield. Avtalen skal gjelde for to år.

22-åringen har hatt en uviss skjebne og vært på låneopphold i Hull, Bolton og Crewe, men har nå endelig fått en ny, fast arbeidsgiver.

Otsemobor spilte seks førstelagskamper for de røde, men ble seinere utkonkurrert av nyankomne spillere, som Steve Finnan.

Etter låneoppholdet i Crewe sa spilleren at han ønsket å gjøre et nytt forsøk i Liverpool. Foran denne sommeren ble det likevel klart at han ikke fikk fornyet kontrakten sin.

- Det er selvsagt vondt å forlate en klubb som Liverpool, og særlig etter å ha sett de nettopp gjorde i Mesterligaen. Men jeg trenger å spille førstelagsfotball, sier unggutten.

Intet nytt om Gerrard
Foreløpig er det ikke noe nytt om såpeoperaen med den ikke ukjente stjerna ved navn Steven Gerrard i hovedrollen.

Inntil videre har også de ventede budene fra Chelsea og Real Madrid uteblitt. En talsmann for den sistnevnte klubben sier dessuten til Sky Sports at de ikke vil kommentere situasjonen.

- Steven Gerrard er Liverpools spiller, og vi respekterer andre klubber, sier Real-representanten storsinnet.

Likevel er det svært sannsynlig at den spanske storklubben sikler på Liverpools kaptein, og det gjør også AC Milan, Inter Milan og Juventus, skal vi tro rapporter fra Channel 4.

Antakelig kan vi vente oss et endelig svar om kapteinens videre skjebne nokså snart, og liverpool.no følger situasjonen tett.

Tap for TNS
Til slutt tar vi med at Liverpools mesterligamotstander TNS tapte sin siste treningskamp 1-0 for Glentoran, og manager Ken McKenna innser at laget hans må skjerpe seg for ikke å få bank av Liverpool.

- Hvis vi mister ballen da, vil det ta oss fem minutter å få den tilbake, sier McKenna.