Josemi starter mot Betis?

Chris Bascombe i Liverpool Echo tror at Josemi starter som høyreback, og at Steve Finnan flyttes frem på høyrekanten mot Betis. Fernando Morientes frykter sine landsmenn.

Bare timer før avspark i Sevilla, antyder velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo at Rafael Benitez kommer til bruke Josemi på høyrebacken mot Real Betis. Bascombe spår at Steve Finnan blir flyttet frem på høyrekanten, på en fem mann sterk midtbane som også kommer til å bestå av Xabi Alonso, Steven Gerrard og Momo Sissoko. Bascombe virker også sikker på at de røde kun kommer til å bruke en spiss, og at den rollen tilfaller Peter Crouch.

Morientes tror Betis er kapable til å utfordre både Liverpool og Chelsea
Liverpools skadde spiss, Fernando Morientes, tror de røde får en tøff oppgave i hans hjemland i kveld. Den spanske landslagsspissen mener faktisk at Real Betis utgjør en like stor trussel for Liverpools avansement i Champions League, som Chelsea gjør det i denne gruppen. Men han mener det taler til Liverpools fordel at man har spansk manager og støtteapparat, samt så mange spanske spillere.

- Alle ser ut til å anta at Liverpool og Chelsea går videre fra vår gruppe, men jeg tror Real Betis vil være seriøse utfordrere. I sin første sesong i turneringen, vil de spille hver kamp som om det var finalen. Vi kan ikke ta lett på trusselen de utgjør, sier han.

- Liverpools vanskeligste oppgave i kveldens kamp blir å få stilnet Betis sitt svært entusiastiske publikum. Klarer de det, betyr det at de røde gjør det svært bra. Så snart trekningen var unnagjort fikk jeg en rekke spørsmål om Betis, og i dagene opp til kampen har det ikke akkurat avtatt. Alt jeg kan si er at de er et svært godt lag.

- Liverpool har imidlertid en fordel i at de har et spansk støtteapparat og spanske spillere. Det gjør oppgaven lettere at mange i Liverpool har erfaring fra tidligere møter med Betis, og er vant med den spanske spillestilen. Der antar jeg vi har et fortrinn i forhold til Chelsea og Anderlecht.

- Ricardo Oliveira er Betis sin toppscorer, og mannen våre forsvarere må være oppmerksom på. Han er i god form, og er vanskelig å stoppe. Men i Liverpool har vi den typen forsvarere som kan greie oppgaven. Joaquin er en annen vi må holde øye med, for han går forbi spillere som om de ikke eksisterte. Han er rask, og god til å drible. Kanskje deres farligste spiller totalt sett.