Kappløp mot tiden for Alonso

Xabi Alonso står foran et kappløp mot tiden for å bli skadefri til kampen mot Real Betis. Liverpool Daily Post tviler på at han vinner den kampen. Spansk midtstopper linkes.

Det er i dag meget tvilsomt om Xabi Alonso klarer å riste av seg kneskaden sin i tide til kampen mot Real Betis onsdag kveld. Det skriver Liverpool Daily Post. Spanjolen hinket som kjent i garderoben etter en stygg tackling av Portsmouth-innbytter Skopelitis bare noen minutter før dommeren blåste av lørdagens kamp på Anfield.

Skaden skal ikke være alvorlig, og en optimistisk Rafael Benitez trodde etter kampslutt lørdag at både Alonso og Garcia ville være spilleklare til oppgjøret mot Betis i Champions League. Luis Garcia hinket som kjent i garderoben med en hofteskade tidlig i første omgang, men han skal allerede være på bedringens vei. Da er det i følge Daily Post altså dårligere stelt med landsmannen Alonso.

Deportivo-forsvarer linket
Liverpool ble i helgen linket til Deportivo La Corunas midtstopper Cesar i ulike medier. Tottenham og Newcastle blir også rapportert å følge spanjolen. Cesar vil stå uten kontrakt til sommeren, og kan således forhandle med en ny klubb om en Bosman-overgang fra januar av. Deportivo-president Augusto Lendoiro antyder imidlertid at man vil selge spilleren i januar, for å få en overgangssum for han.

- Dersom det er en klubb som er interessert i Cesar, og de lar oss få vite det, vil vi prøve å komme til enighet med dem. Det vil gagne alle parter, bekrefter han.

Cesar har 12 landskamper for Spania.