Kaptein Carra tror ligaformen kommer

Liverpools kaptein i kveld, Jamie Carragher, er sikker på at ligaformen bedrer seg, men har ikke noe klart svar på hvorfor de røde gjør det bedre i Europa enn i Premier League. Warnock fikk ”godkjent” mål.

Mange har spurt seg hvorfor Liverpool tilsynelatende spiller bedre i Champions League enn i hjemlig serie. Ingen har klokkeklare svar, heller ikke kveldens kaptein.

- Ideelt sett skulle vi ha prestert på topp i begge turneringer. Det er likevel bedre å spille bra i Europa og ujevnt i Premier League enn å prestere dårlige resultater i begge, sier Carragher før kvelden kamp i Brussel.

Han legger til at det ikke er noe forskjell på måten de forbedrer seg til kamp. - Av en eller annen grunn har resultatene gått vår vei i Europa, men jeg tror vi kommer sterkt i ligaen. Vi har bare tapt en kamp og har to kamper mindre spilt enn de fleste. Vi skulle ha plukket flere poeng mot Middlesbrough og Birmingham – og bare tapt mot ligalederen. Det er noe å bygge på mener han.

Carra er likevel klar over at Liverpool F.C. alltid vil bli vurdert ut i fra prestasjonene i ligaen – selv om de vant Champions League for bare noen få måneder siden.

- Jeg sa på denne tiden i fjor at det på papiret beste laget ikke alltid vinner turneringen og at vi derfor hadde en sjanse. Jeg vet Arsene Wenger gikk enda lengre da han sammenlignet oss med da Millwall gikk til finalen i FA-Cupen for noen år siden. Det er å ta den for langt – jeg kan ikke huske at Milwall spilte mot noen Premier League lag før finalen. Vi slo ut Juventus, Chelsea og til slutt AC Milan.

Warnock fikk godkjent mål
Stephen Warnock har scoret sitt første mål for sesongen, uten at så mange var i tvil om det. Det er i hvert fall nå offisielt avgjort at selvmålet mot Birmingham blir stående som selvmål og ikke dedikert Gray, slik enkelte medier har gjort det.