Kaptein og manager hyller Alonso

Xabi Alonso var de flestes Man of the Match da Liverpool i går lett overvant Sunderland. Det mener også Liverpools kaptein og manager.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard har i dag kommet med ros til Xabi Alonso, etter hans solide comeback fra kneskaden mot Sunderland i går kveld. Alonso la som kjent opp til begge Liverpools scoringer, og spilte en strålende kamp. Gerrard mener at spanjolen er en av de aller beste spillerne han noen gang har spilt sammen med.

- Det er flott å ha Xabi tilbake. Han er en av de beste pasningsspillerne jeg noensinne har spilt sammen med. Du vet at dersom du gjør et løp, så kommer han til å prøve å finne deg med ballen. Hver gang han mottar ballen, går jeg på løp. Han finner meg ikke hver gang, men i 90% av tilfellene kommer pasningen fram, uttaler scouseren.

Dette er en hyllest Rafael Benitez ikke er sen til å støtte opp om.

- Xabi er en veldig god spiller, og han spilte veldig bra mot Sunderland. Han kan holde på ballen, i tillegg til å strø om seg med krempasninger. Han har intelligensen vi av og til behøver. Dersom vi har gode bevegelser i angrepet, kan han plukke ut folk med pasningene sine. Han er en av de beste pasningsleggerne i verden, sier Benitez til Liverpool Echo.