Kapteinen kan miste mesterligakamp

Steven Gerrards skade setter ham sannsynligvis ut av spill under tirsdagens mesterligamøte med CSKA Sofia. Rafa forsvarer spissene. Bruno Cheyrou scoret.

- Jeg tviler på at han kan spille på tirsdag. Forhåpentligvis er han klar til fredagens Supercupfinale mot CSKA Moskva, sier manager Rafael Benitez om Steven Gerrard.

Kapteinen ble byttet ut ti minutter ut i den andre omgang mot Sunderland i dag. Liverpools helsepersonell fulgte etter ham ned i garderoben, men Rafa avdramatiserer situasjonen. Kapteinen vil imidlertid gjennomgå en scan i morgen, slik at man får diagnostisert problemet.

- Gerrard fikk en liten skade i tykkleggen, så vi bestemte oss for å ta ham av banen for sikkerhets skyld. Han vil gjennomgå en scan i morgen, og vi vil da se hva problemet består i. Han følte noe bak i leggen. Det er ikke alvorlig, understreker Benitez.



Manageren forsvarte også lagets spisser etter det som igjen ble en kamp preget av mange misbrukte sjanser, og sa seg fornøyd med de tre poengene og at man igjen holdt nullen. Han hadde imidlertid ingen problemer med å innrømme at det ikke hadde vært noen stor kamp. Spanjolen følte at hans mannskap hadde startet kampen bra, men at man hadde slakket av på tempoet og latt Sunderland få komme inn i oppgjøret igjen.

- Jeg er fornøyd med resultatet og de tre poengene. Vi startet kampen bra, og skapte mange muligheter. Xabi gjorde et flott frispark-mål. Vi trengte å gjøre et mål til, men klarte det ikke. Det ga Sunderland mer selvtillit, og de satte oss under press av og til uten å skape de helt store sjansene.

- Spillet vårt fløt ikke så godt som jeg ønsker, men jeg er ikke veldig bekymret over sjansene som spissene sløste bort. Sånt skjer. Vi kunne ha scoret tre-fire mål i dag, sier han.

Om Djibril Cisse spesielt sa han at den høyre vingposisjonen tydelig ikke er hans rette plass på banen.

- Det er derfor jeg jakter på en høyre kantspiller, la spanjolen til.

Cheyrou matchvinner
En Liverpool-mann som derimot scoret mål, er utlånte Bruno Cheyrou, som ble matchvinner for Bordeux i deres kamp mot Monaco. Tidligere Liverpool-spiller Vladimir Smicer fikk spille de tre siste minuttene.