Keeperkamp på Anfield

José Reina sier at han kommer til Liverpool for å kjempe seg til en plass i startoppstillingen. Jerzy Dudek tror på sin side at han ikke må forlate Merseyside.

Det er en såkalt ”dårlig skjult hemmelighet” at José Reina snart er Liverpoolspiller.  Keeperen til Villarreal legger da heller ikke skjul på at han er på vei til Anfield, og hvor han har til hensikt å vinne en plass i startellveren.

 

- Hvis jeg skriver under for Liverpool er det fordi at de ønsker å kjøpe meg og ønsker at jeg skal spille for dem.  Hvem som skal spille fra start er opp til sjefen.  Du må gjøre deg fortjent til en plass.  Jeg reiser dit for å arbeide og å vinne en plass, og for å vinne tilliten til fansen.

 

- Det har vært et fantastisk år.  Jeg mener at jeg har avsluttet et kapittel, en meget viktig periode av min karriere, hos Villarreal.  Alle spillere vil imidlertid si at det viktigste er at du prøver å gjøre det bedre både som spiller og økonomisk.  Jeg må være tålmodig for å se om det blir et resultat ut av samtalene, men jeg mister ikke nattesøvnen av den grunn.  Jeg har et veldig avslappet forhold til det hele.  Bare det å spille for Liverpool vil være godt nok for meg.

 

Mange tror at Jerzy Dudek er på vei ut når Benitez nå henter en sisteskanse fra Spania, og han er bl.a. blitt linket til sin tidligere klubb Feyenoord, men helten fra Istanbul er klar til å kjempe for sin posisjon på Anfield.

 

- Med en slik medalje rundt halsen kan jeg ikke forestille meg at jeg må forlate denne klubben.  I og med denne finalen har jeg fullbyrdet de forventningene som mange hadde til meg.

 

Liverpool har i tillegg til Reina og Dudek, Scott Carson og Chris Kirkland, som begge er aktuelle for den engelske landslagstroppen.  En måte som kan bidra til å løse en slik kabal kan være å la Kirkland gå på utlån til neste sesong.  Etter det vi erfarer skal West Bromwich være interessert i en slik avtale.