Kewell håper å spille neste uke

Harry Kewell sier at håper å være i gang igjen i løpet av få dager. Chelsea motstander i Carling Cup finale. Xabi Alonso har ikke gitt opp mer spill denne sesongen.

Utmerkelse til Harry

Under en seremoni i London i går ble Harry Kewell kåret til ”Young Australian Achiever in the UK” i 2004.  Trofeet går til den, av de om lag 200.000 australiere som lever i England, som har utmerket seg mest det siste året.  Vinneren må være under 35 år.

Kewell sa til forsamlingen at han håpet å kunne være spilleklar til landskampen mot Sør-Afrika i Durban 9.februar, men mer viktig for røde fans var det at flankespilleren håper å være på banen igjen i løpet av neste uke.

- Jeg håper å kunne å være i spill igjen i løpet av neste uke, men det er ikke min avgjørelse.  Det er opp til manageren og fysioterapeutene å avgjøre det.  Jeg føler nå at jeg kan hoppe fra en bygning til en annen, og har ikke kjent meg så bra på en god stund.

Liverpool spiller reservelagskamp førstkommende lørdag mot Aston Villa, og også onsdag neste uke mot Middlesbrough.  Forhåpentligvis er Kewell aktuell for sistnevnte kamp.  En gjeninntreden av 26-åringen vil være et stort løft for et lag som i tillegg til ligaspill også ser fram mot spill i Champions League og Carling Cup finale mot slutten av februar.  Harry er da også glad for at de røde er klare for en finale i Cardiff:  - Jeg så kampen mot Watford, og det var stort.  Det vil være den første finalen jeg noen gang har vært involvert i.

 

Chelsea-Liverpool 27.februar

Chelsea vant 2-1 på Old Trafford i går kveld, og møter Liverpool i finalen i Carling Cup 27.februar.  Det er ventet at dette blir den siste finalen i denne turneringen på Millennium Stadium, siden det nye Wembley er planlagt ferdig til neste sesong.

 

Xabi tilbake i trening

Rafael Benitez sa nylig at han var innstilt på at Xabi Alonso ikke ville være mer tilgjengelig denne sesongen, etter at midtbanespilleren brakk ankelen mot Chelsea 1.januar.  Spanjolen sier imidlertid nå at han ikke har gitt opp håpet om å være tilbake på banen før 2004/05 er over:  - Jeg har allerede startet opp med styrketrening, og håper at jeg kan gjøre tips til skamme og være i stand til å hjelpe mine lagkamerater før sesongen er over.  Det er frustrerende å ikke være med nå som det snart også er spill i Champions League, men jeg håper vi kan avansere slik at jeg får muligheten til å spille senere i turneringen.

Xabi sier at han ikke er bitter på Frank Lampard, hvis takling gjorde at han nå må tilbringe måneder i behandlingsrommet:  - Lampard unnskyldte seg etter å ha gjort taklingen, noe som var en fin gest, selv om det er irriterende å få en slik skade på det verst tenkelige tidspunkt.