Kewell kan være aktuell mot Blackburn

Rafael Benitez sier at en Harry Kewell på vei tilbake vil være som å få en ny spiller.

Harry Kewell oppholder seg for tiden med den australske landslagstroppen, etter kun å ha spilt en snau halvtime på reservelaget som følge av lyske- og brokkoperasjoner i sommer.  Det er ventet at Harry vil være involvert i privatlandskampen som Australia har mot Jamaica til helgen.

Rafael Benitez antyder at Liverpools nummer syv kan være aktuell for spill allerede til neste ligakamp mot Blackburn, og at en frisk Harry Kewell vil kunne bety mye for en tropp som har mangel på flankespillere.

- Vi venter på Harry, siden han kan bli en viktig spiller for oss.  Det å få ham frisk vil bety en forsterkning av vår tropp.  

- For hver dag føler han seg noe bedre.  Han vil være med Australia denne helgen og så må vi vente å se om han kan bli involvert mot Blackburn.  Det kan være at det blir for tidlig, men vi får se.

- Når han kommer tilbake vil det være som å få en ny spiller.  Han er en spiller med mange kvaliteter, og han er en spillertype ulik noe av det vi har fra før.  Han kan komme seg forbi folk, han kan slå innlegg, og også score mål selv.  Han har vært ute lenge slik at han vil være sulten etter å komme tilbake.

- Han vil gi laget dyktighet, erfaring og energi, og jeg ser fram til å ha ham tilgjengelig igjen.