Kewell tilbake i troppen

Harry Kewell er inkludert i troppen som reiser til Belgia for å møte Anderlecht på onsdag. Han kan dermed få spilletid for førstelaget igjen, for første gang siden Champions League-finalen.

Som vi antydet i helgen, har Liverpool FC nå bekreftet at Harry Kewell blir inkludert i troppen som reiser til Brüssel for å møte Anderlecht på onsdag. Kewell har ikke figurert i førstelagssammenheng for de røde etter at han haltet ut av Champions League-finalen i Istanbul tidlig i første omgang med en lyskeskade. Denne ble han operert for like etterpå. Hans comeback ble senere utsatt ytterligere på grunn av en brokkoperasjon i sommer.

Rafael Benitez uttrykker nå stor glede over å ha australieren tilbake i troppen igjen.

- Harry føler seg mye bedre nå. Han reiser defenitivt sammen med troppen til Belgia, og kan kanskje komme til å få spilletid også. Vi må vurdere hans fysiske tilstand frem mot kampen, sier Liverpools manager.

- Dersom han ikke får spilletid mot Anderlecht, er jeg sikker på at han er tilbake i spill igjen, enten til helgen, eller i neste uke, legger han til.

Da er det ligakampen mot Fulham og ligacupkampen mot Crystal Palace Benitez har i tankene. Begge spilles som kjent i London.

- Kewells comeback er utvilsomt en gladnyhet for oss. Han er den type spiller som kan drible av motstandere og få slått innlegg fra dødlinja. Noe jeg tror både Peter Crouch og Fernando Morientes vil profittere på, avslutter Benitez.

27 minutter med reservelagspill mot Leeds den 27. september er den eneste matchtreningen Kewell har foran et eventuelt innhopp på Constant Vanden Stock i Brüssel.