Kirkland snart klar for WBA

Bare legetesten gjenstår før keeperen skriver under en låneavtale for kommende sesong. Tøffere trening med Rafa. Gamlegutta vant igjen.

Optimistisk Kirkland

Ifølge agenten til Chris Kirkland er det nå bare legetesten som gjenstår før den lange keeperen er klar for en sesongs låneavtale med West Bromwich.  Celtic var også interessert i å gjøre en avtale med 24-åringen, men Kirky ønsket å spille i Premier League.  En forventet overgang for José Reina, og med Jerzy Dudek og Scott Carson også i klubben, har gjort at et utlån synes å være den beste muligheten for nyopererte Kirkland til å få spilletid.

 

- Chris føler at Albion og Premier League er stedet å være, sier hans agent Chris Gordon.  – Dette er en spennende mulighet for ham.  De vil få en keeper av topp kvalitet. 

 

- Han ønsker å vise at han er spilleklar igjen og klar til å etablere seg både i Premier League og som en landslagspiller.  Sluttspillet i VM til neste år er veldig mye i hans tanker.

- Legetesten gir ikke noen frykt for Chris.  Han føler seg fantastisk og har mer tro enn på lenge over at ryggen skal holde.

 

- Ny mentalitet kreves
Rafa Benitez og hans trenerstab har altså kjørt sesongens første treningsøkter på Melwood i dag.  Den tidlige åpningen på sesongforberedelsene var planlagt lenge før det ble besluttet at de røde måtte være med helt fra 1.kvalifiseringsrunde i Champions League, og manageren legger ikke skjul på at det er behov for å trene hardere enn hva som har vært tilfelle tidligere.

 

- Vi må trene hardere helt fra starten og forandre den kulturen som har vært her tidligere under sesongforberedelsene.  Hvis vi kjøper spillere etter 27.juni må de også begynne på nytt.

 

- Jeg ønsker at alle spillerne skal vise den rette mentaliteten helt fra første treningsøkt, og det vil gjøre det lettere for dem gjennom resten av fotballåret.  Jeg er sikker på at dere vil få se et sterkere og bedre trent Liverpool denne seseongen.

 

 

Til finalen i Masters

Liverpools tidligere storspillere, ”The Legends” som de gjerne kaller seg, vant på søndag den lokale turneringen ”Sheffield Masters”.  Det betyr at de er klare for landsfinalen som spilles i Manchester 4.september.

 

I Sheffield spilte man først 2-2 mot Sheffield Wednesday, med John Durnin og Mike Marsh på scoringslista.  Den tidligere toppscoreren på Liverpools reservelag, John Durnin, gjorde tre nye mål da Sheffield United ble nedsablet med 7-0 i neste kamp.  Paul Walsh 2 og John Aldridge 2 gjorde de andre målene.  Everton var siste motstander i gruppespillet, og da var det selvfølgelig tid for Ian Rush til å vise seg fram igjen.  Rushie scoret to, mens Michael Thomas, Mike Marsh og Paul Walsh også kom i målprotokollen.

I finalen hentet de røde opp 0-2 til 2-2 mot Sheffield Wednesday.  Turnerings eldste med 51 år, Alan Kennedy, la fram til Paul Walsh for reduseringen, mens et kanonskudd fra John Wark sørget for at det ble straffespark.

Durnin, Walsh og Wark scoret på sine straffer, mens bom fra Mars og Aldo ga 3-3 etter fem spark.  Fulltreffere fra Rush og Nigel Spackman gjorde at Bob Bolder kunne bli helten da han reddet fra Carlton Palmer.