Klart for forhandlinger om Dirk Kuijt

Rick Parry reiser til Nederland over helga. De røde skal være villige til å betale £7M pluss Jerzy Dudek for Feyenoords toppscorer Dirk Kuijt. Evt. kan også Pongolle eller Le Tallec gå som en del av avtalen.

De røde vil straks starte samtaler med Feyenoord i håp om å sikre seg den nederlandske angriperen Dirk Kuijt, melder icliverpool.icnetwork.co.uk (nettstedet til Liverpool Daily Post og Liverpool Echo).

Rick Parry kommer til å reise til Nederland i løpet av de neste tre dagene for å starte forhandlinger om Feyenoord-spissen, som er verdsatt til £10M. De røde ønsker ikke å betale den prisen, som de mener er urimelig, men Parry håper at den nederlandske klubben vil akseptere en eller flere spillere i bytte som en del av handelen for 24-åringen.

Parry skal i møte med Feyenoord-president Jorien van Herik og vil da trolig foreslå £7M pluss Champions League-helten Jerzy Dudek. Også ungguttene Florent Sinama-Pongolle eller Anthony Le Tallec kan bli inkludert i avtalen. Liverpool vurderer eventuelt å tilby Milan Baros, men det er det mindre sjanse for siden tsjekkeren heller foretrekker en overgang til Spania.

Rafael Benitez skal være en stor beundrer av Kujt, som nettet 29 ganger i den nederlandske toppdivisjonen sist sesong. Feyenoord klarte ikke å kvalifisere seg for Champions League neste sesong, og kan bli tvunget til å selge i sommer. Kuijt har nylig spilt for det nederlandske landslaget, og fikk ni landskamper forrige sesong.