Klart for landskampuke

Et solid knippe med Liverpoolspillere vil være opptatt med VM-kamper og privatlandskamper de nærmeste dagene. Seier for John Welsh og England U20. Marek Mintal linket.

Mange VM-kamper

Norge ruster seg til storkamp mot Italia på Ullevaal i morgen kveld, men det er ikke bare John Arne Riise & Co som står overfor en viktig VM-kamp.  Over tyve kamper spilles i kvalifiseringen til å komme til sluttspillet i Tyskland og en rekke helrøde spillere vil være involvert.  Polen spiller ute mot Aserbajdsjan, Tsjekkia møter Andorra hjemme, et Irland trolig uten Steve Finnan er vertskap for Israel, mens Spania er store favoritter på eget gress mot Litauen.  Sjekk aktuelle oppgjør på skjermen ved å se på vår oversikt over TV-kamper.

 

 

England U20 vant

John Welsh spilte hele kampen da England U20 vant 2-0 mot Tunisia i den annerkjente Toulon turneringen.  Welsh får bra kritikk for sin innsats på den sentrale midtbanen.  Darren Ambrose og Wayne Routledge scoret målene for de med tre løver på brystet.  Elevene til Peter Taylor vil nok imidlertid få en tøffere oppgave når de møter Portugal til lørdag.

 

 

Toppscorer linket

Tabloidavisen Daily Mirror har i dag en ”eksklusiv” om at Rafael Benitez jakter Mark Mintal hos Nurnberg.  27-åringen som scoret 24 mål fra midtbanen i Bundesliga forrige sesong ventes å ha en prislapp på om lag £2M.  Hvor høyt slovaken er oppe på ønskelisten til Rafa er imidlertid vanskelig å spå noe om.  Mintal vil være involert når Slovakia i morgen spiller VM-kamp borte mot Portugal.

 

Den samme Daily Mirror skriver for øvrig at Liverpool har fått avvist et bud på £5.5M for Gabriel Milito, den argentinske midtstopperen til Real Zaragoza.