Klart for spennende trekning

Klokken 12.00 presis starter trekningen av 3.kvalifiserende runde til Champions League i Nyon i Sveits. Vi følger som vanlig trekningen ”live” her på liverpool.no.

Om en drøy time starter trekningen av 3.kvalifiserende runde til Champions League, og dermed blir Liverpools motstander om de skulle slå ut Kaunas avslørt. Med en 3-1 ledelse fra bortekampen, burde det være en grei oppgave for de røde.

Men det store spørsmålet blir nå altså hvem man må slå ut for å nå det lukrative gruppespillet. Det store samtaleemnet på Merseyside de par siste dagene har vært muligheten for at trekningen kan gi et rent lokaloppgjør mellom de blå og de røde. Enkelte tror sågar at UEFA kommer til å fikse trekningen, slik at nettopp dette blir utfallet, og England dermed maksimalt får fire klubber med i gruppespillet.

Uansett, Liverpool er ett av de 16 seedede lagene i det som blir en uhyre spennende trekning. Vi følger som vanlig trekningen ”live” her på liverpool.no, og oppdaterer raskt når vår eventuelle motstander er klar. Her er lagene Liverpool kan bli trukket mot: Slavia Praha
Real Betis
Basel
Wisla Krakow
Udinese
Partizan Beograd eller Sheriff
Shakhtar Donetsk
Malmø eller Maccabi Haifa
Everton
Shelbourne eller Steaua Bucharest
Dinamo Tbilisi eller Brøndby
Dudelange eller Rapid Wien
Tirana eller CSKA Sofia
Debreceni eller Hajduk Split
Anorthosis Famagusta eller Trabzonspor
Vålerenga eller Haka