Kraft bekrefter Liverpool-interesse

Robert Kraft bekrefter til BBC radio at han er interessert i Liverpool som merkenavn og investeringsobjekt. En skadefri Harry Kewell ønsker å betale Rafa tilbake i form av godt spill.

Den amerikanske forretningsmannen Robert Kraft innrømmer i dag for første gang at han vurderer å investere i Liverpool FC. Etter Rick Parrys besøk hos Kraft-familien i forrige uke, har spekulasjonene omkring denne saken nådd nye høyder.

- Alt jeg kan si er at Liverpool er et stort merkenavn, og det er noe min familie setter høyt, skal Kraft ha uttalt til BBC Radio Five Live.

- Vi er glade for at representanter for Liverpool ønsket å besøke oss. Vi elsker sport, og fotball i særdeleshet, og vi er alltid interesserte i muligheter som kan gi vekst. Så du vet aldri hva som kan skje, uttaler amerikaneren noe kryptisk.

Kewell vil betale Rafa tilbake
Harry Kewell er fast bestemt på å finne tilbake til storformen, og betale tilbake Liverpool-manager Rafael Benitez for hans lojalitet etter et år med mange skader og dårlige prestasjoner på banen. Liverpool-spilleren spilte som kjent hele kampen da Australia tapte 1-0 for Uruguay i den første playoff-kampen til VM. Kewell håper og tror at det beviser at skademarerittet nå er historie.

- Jeg har aldri følt meg lengre nede enn i Champions League-finalen 25.mai, da jeg måtte hinke av banen. Jeg følte meg frisk og opplagt før kampen, men så snart jeg strakk ut leggen smalt det i lysken. Jeg kjente at noe røk, og da jeg så ned, oppdaget jeg en stor klump. Jeg kunne nesten ikke røre meg, forteller australieren.

- Å stå på den største scenen som finnes i klubbfotball, for så å måtte forlate banen etter 20 minutter, var helt forferdelig. Jeg kunne ikke høre buingen, men dersom folk virkelig gjorde det, er det deres sak. Dersom de visste sannheten om skaden ville de kanskje ha tenkt seg om to ganger. Men folk får si hva de vil om meg, legger han til.

- Min familie og mine venner støttet meg på en fantastisk måte mens jeg gikk skadet. Min kone har vært fantastisk, fordi hun har måttet tåle mye rart på mine vegner det siste året, forteller han til Liverpools offisielle hjemmeside.

- Rafael Benitez har også vært fantastisk. Han viste meg tillit, ved å inkludere meg fra start i finalen, når alle stilte spørsmålstegn ved hans dømmekraft. Det stod det respekt av, og det er noe jeg virkelig må betale han tilbake for, avslutter en offensiv Kewell.