Krisemøte på Melwood - Chelsea med bud?

Rick Parry, Rafael Benítez og Steven Gerrard møttes ifølge rapporter mandag kveld på Melwood for å snakke ut om hva som er sant og usant i sagaen om kapteinens signatur. Chelsea bydde £32M mandag?

Under møtet skal Gerrard ha fått et tilbud som matcher kravene han og agentfirmaet SFX har stilt. Ifølge enkelte rapporter vil det si en ukelønn på 100 000 pund eller mer.

 

I så fall er ballen nå spilt tilbake på Steven Gerrards banehalvdel.

 

Hovedpersonen selv forlot møtet med en bekymret mine, uten at vi skal legge altfor mye i det. «Stevie G» er åpenbart under et voldsomt press om dagen, og han er blitt fortalt en rekke motstridende historier .

 

Spørsmålet han må stille seg nå, er hvem han skal stole på.

 

Rapporter i spanske medier antydet at Liverpool ønsket å selge sin kaptein.

 

Rafael Benítez ble beskyldt for å ha plantet historien, med et ønske om å gjøre Gerrard upopulær nok til at han kunne selges. Årsaken var angivelig et ønske om å få inn mer midler til å hente inn nye spillere.

 

Benítez skal på sin side være rasende over disse beskyldningene.

 

Real Madrid har også vært i søkelyset hva gjelder hvordan historien har havnet i spansk presse, men storklubben har så langt ikke har kommentert saken. Derimot går det rykter om at både de og Chelsea har lagt inn bud på rundt 30 millioner pund i kjølvannet av all støyen som har oppstått.

 

Plantet eller ikke, ser denne versjonen ut til å ha blitt oppfattet som sannheten av SFX og agent Struan Marshall, som representerer Jamie Carragher så vel som Steven Gerrard.

 

Agentfirmaet har tidligere skapt unødvendig forvirring, muligens i forsøk på å mele sin egen kake, og de er av mange mistenkt for å ha plantet historiene som dukket opp i så godt som samtlige engelske medier i dag.

 

Disse historiene fortalte om en Steven Gerrard som var misfornøyd med at Liverpool hadde drøyd med å ta initiativ til kontraktsforhandlinger, og som hadde brutt fullstendig med moderklubben.

 

Ventelig var det disse historiene det ble snakket ut om på Melwood i kveld, og på tirsdag får vi kanskje vite hvordan møtet gikk, også .

Chelsea med bud på £32M?
Oppdatering kl 01.30:
Alle avisene i England tirsdag har samme oppslag på sporten: Chelsea er definitivt på banen igjen når det gjelder underskriften til Steven Gerrard! Igjen har samtidlige aviser identiske oppslag vedrørende fremtiden til Stevie. Mens oppslagene i dag var preget av krangel med Rafa Benitez (noe som skal vært en feilaktig plantet historie) og at Liverpool ikke har viste nok interesse i forhold til forhandlingene, sier alle tirsdagsavisene at tittelholderne har bydd £32M for Liverpools kaptein. Hvorfor alle avisene har samme sak og tydeligvis blir oppdatert og brukt nesten ukritisk av folk som har personlig interesse av at Steven Gerrard skal skifte klubb, sier egentlig det meste.

Enkelte kilder mente sent mandag kveld at møtet på Melwood hadde gått bra og at det kom til å bli en avgjørelse i saken innen få dager. Det gjenstår fortsatt å se hva som blir neste "twist" i denne  såpeoperaen. Det mest positive hittil har vært krystallklare uttalelser fra Liverpool F.C. om at de er beredt til å gjøre Steven til klubbens best betalte spiller gjennom tidene, og at de ønsker å beholde ham på Anfield ut karrieren - og gjerne lenge etter han har lagt stølvene på hylla.

Etter agentfirmaet SFXs illevarslende pressemelding tidligere i dag, kom de røde heldigvis raskt og sterkt på banen og tilbakeviste alle antydninger om at Liverpool Football Club ikke lenger ønsker Gerrards tjenester - men er villig til å gjøre praktisk talt alt for å beholde en av verdens beste midtbanespillere. Benitez har gjort det helt klart at de ønsker å bygge et nytt storlag rundt ham.