Kuyt frir til Rafa

Den målhungrige nederlandske landslagsspissen Dirk Kuyt legger ikke skjul på at han ønsker å spille for Liverpool, og frir nå til Rafael Benitez i håp om at spanjolen vil legge inn et bud. Flere klubber jakter Igor Biscan (bildet). Kirklands agent om WBA-interessen.

Den nederlandske landslagsspissen Dirk Kuyt har innrømmet overfor nettstedet til Sky Sports at han ikke er negativ til en overgang til Liverpool. Europamestrene har i flere uker vært linket til Feyenoord-spilleren, men har fortsatt til gode å legge inn et konkret bud. Kuyt legger imidlertid ikke skjul på at han skulle ønske at de røde gjorde nettopp det.

- Liverpool har vært i kontakt med Feyenoord, men de har ikke kommet med noe bud, uttalte Kuyt til nettstedet etter Nederlands seier over Finland i går, der han selv gjorde det tredje målet i 4-0 seieren.

- Jeg spiller gjerne for Liverpool. Det er en stor klubb, og jeg håper virkelig at jeg får muligheten til å spille for dem, la han til.

Det er en kjent sak at Liverpool-manager Rafael Benitez finkjemmer markedet for en spiss, og spillere som Peter Crouch, Raul og Albert Luque har alle vært linket til Anfield de siste ukene.

Flere jakter Igor

Etter at det ble klart at Igor Biscan ikke får noen ny kontrakt med Liverpool i går, har flere klubber kastet sine øyne på midtbanespilleren. Først ute var Lazio, men nå skal også tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier i Lyon og Boltons Sam Allardyce følge kroatens situasjon med argusøyne. Sistnevnte har lenge vært i markedet for en ballvinner på midtbanen, og nå som det ble klart at Dietmar Hamann forlenger sitt opphold på Anfield, skal Bolton-manageren ifølge lokalpressen i Lancashire-byen ha skiftet fokus fra den ene Liverpool-spilleren til den andre. 27-åringen som ble kjøpt for £5.5M fra Dynamo Zagreb av Gerard Houllier i 2000, er som kjent nå tilgjengelig vederlagsfritt.

Kirklands agent positiv til WBA

De siste par dagene har det kommet for en dag at West Bromwich Albion er svært interessert i å låne Chris Kirkland for hele den kommende sesongen. Kirklands agent Colin Gordon bekrefter nå Bryan Robsons interesse for keeperen, og avslører at man allerede er i samtaler om en slik låneavtale.

- Det er definitivt interesse for Chris fra West Bromwich sin side. Jeg tror det er deres keepertrener, Joe Corrigan, som jo også var Chris sin tidligere keepertrener i Liverpool, som har fått Robsons øyner opp for spillerens talent, uttaler Gordon til Sky Sports sitt nettsted.

- Men låneovergangen er ikke nært forestående, ettersom vi må sette oss ned å diskutere ting både med Rick Parry og Chris, som er bortreist for øyeblikket. Når alle kommer tilbake og er tilgjengelige vil vi snakke sammen, og så får vi se hva som skjer, legger agenten til.

Gordon bedyrer også at Kirklands ryggoperasjon har vært en stor suksess, og at spilleren selv nå kun ønsker å få sjansen til å spille igjen etter en frustrerende tid med mange skader.

- Chris er 100% frisk igjen etter ryggoperasjonen, og det er ikke tvil om at han ønsker å spille førstelagsfotball. Han ønsker å bevise at operasjonen var en suksess, og å spille i Premier League, om det er for Liverpool eller West Brom. Chirs ønsker å få en skikkelig preseason-oppkjøring, for deretter å rette fokus mot å vinne en plass på Englands landslag til VM.