Landskamper i kveld

Flere Liverpool-spillere skal ut i VM-kvalifiseringskamper i kveld. England U-21 vant lett. Le Tallec med ny scoring for Frankrike U-21. Utsolgt mot West Ham.

Røde landskamper
Flere Liverpool-spillere skal ut i siste runde i gruppespillet i VM-kvalifiseringen med sine landslag i kveld. Sami Hyypiä og Finland har ikke sjanse til å kvalifisere seg til VM i Tyskland, men kan stikke kjepper i hjulene for Tsjekkia på hjemmebane.

Spania, med Luis Garcia og Jose Reina i troppen, bør få lett match borte mot San Marino, mens John Arne Riise og Norge spiller en betydningsløs bortekamp mot Hviterussland. England mot Polen vil avgjøre hvem som vinner gruppen, men begge lagene er alt klare for VM. Her er Jamie Carragher, Peter Crouch, Stephen Warnock og Chris Kirkland alle i Englands-troppen, men kun førstnevnte kan forvente spilletid i kveld. På motsatt banehalvdel forventer vi ikke å finne Jerzy Dudek i Polens mål.

Djibril Cissé spiller, som vi nevnte i går kveld, på topp for Frankrike, når de er vertskap for Kypros i en uhyre viktig kamp. I samme gruppe er Irland, med Steve Finnan i troppen, klar for å ta i mot Sveits. Disse to kampene vil avgjøre hvem som går videre fra gruppen.

For de som ønsker å følge innspurten i VM-kvalifiseringen fra spark til spark, anbefaler vi vår TV-oversikt.

England U-21 vant lett
Scott Carson voktet buret da England U-21 lett vant 4-1 over Polen i EM-kvalifiseringen i går kveld. Utlånte John Welsh var ubenyttet reserve på Hillsborough.

Ny scoring av Le Tallec
Anthony Le Tallec kom nok en gang på scoringslista for Frankrike U-21, som vant 2-0 hjemme over Kypros. Den utlånte Liverpool-spilleren nettet det siste målet etter 66 minutter, etter å ha kommet inn som innbytter i pausen. Florent Sinama-Pongolle spilte forøvrig hele kampen.

Idrizaj fra start
Besian Idrizaj spilte sin andre kamp for Østerrike U-21, og debuterte fra start dagen før sin 18-årsdag, da østerrikerne tapte 3-0 for Tyskland på hjemmebane. Alle målene kom i andre omgang. Liverpool-spilleren ble tatt av banen etter 56 minutter, like etter at tyskerne hadde gjort sine to første mål.

Utsolgt mot West Ham
Billettkontoret på Anfield melder nå at ligakampen mot West Ham 29.oktober er helt utsolgt.