Le Tallec i troppen mot Charlton

Liverpool bekrefter at Le Tallec er tilbake på Anfield. Det er tidsnok til å bli med til London i tirsdagens kamp mot Charlton. Harrison debuterer for Leeds i helgen? Vignal blir på Ibrox. Harry Kewell ikke i troppen.

Som vi skrev i går har Liverpool å ta inn 20-årige Anthony Le Tallec i stallen igjen etter en utlånsperiode i St. Etienne. Alle papirer skal nå være i orden slik at han kan gå rett inn i troppen som reiser til Charlton over helgen. Rafa Benitez sier det ble vurdert å hente inn Le Tallec før skaden til Pongolle oppstod, men at dette har understreket viktigheten av få unggutten tilbake til Anfield igjen.

 

- Le Tallec ønsket å komme tilbake, og vi har vurdert situasjonen nøye over tid uttalte Benitez i dag. –Vi tror han kan utvikle seg best her nå, og med Flos skade mot Watford ble det enda mer aktuelt. Le Tallec vil jobbe hardt for oss, uansett om det er på førstelaget eller reservene. Vi sliter med skader på angrepsspillerne, så han vil få en sjanse, sier manageren.

 

Rafa sier videre at årsaken til at Baros ble brukt som en angrepsorientert vingspillere mot Watford var deres gode og offensive venstreback. Det fungerte mente han, men i kommende ligakamp er Hamann suspendert og muligens vil Benitez sette opp laget sitt annerledes da. – Dette blir en god mulighet for Igor til å vise seg frem. Han spilte bra mot Watford og han vet han har muligheten til å overbevise nå siden Xabi Alonso er skadet.

Benitez bekrefter ellers at Vladimir Smicer vil gjøre sitt comeback for reservelaget lørdag. Tsjekkeren har vært ute med langtidsskade siden pre-season. Det er også ventet at Josemi spiller i kampen.

Harrison spiller for Leeds?
Utlånte Paul Harrison kan komme til å debutere for Leeds mot Birghton i helgen. Liverpools reservelagskeeper er på standby etter at Neil Sullivan sliter med en fingerskade. Ungutten kan dermed bli kastet inn i kampens hete før blekket på utlånspapirene er ordentlig tørket.

Harry Kewell er ikke med i troppen til Australia mot Sør-Afrika 10. februar.

Gregory Vignal har bestemt seg for å bli på Ibrox frem til sommeren. Den utlånte venstrebacken har hatt mange tilbud i januar, og har blant annet avslått et kontraktsforslag fra Glasgow Rangers. Han vil vente til sesongen er over før han bestemmer seg for eventuell ny klubb.

 

”Skademarerittet forsetter…”, hvor mange ganger har du ikke lest disse ordene i tilknytning til Liverpool de siste månedene? Denne gangen gjelder det (heldigvis) Salif Diao, som nylig gikk på utlån til Birmingham. En skade på trening gjør ham uaktuell for laget de neste par ukene. Afrikaneren skal være lagkamerat med Emile Heskey & Co. ut sesongen.