Le Tallec ødela for England

Utlånte Anthony Le Tallec scoret da Frankrike skaffet seg det beste utgangspunktet i play-off for kvalifisering til EM for U21 landslag.

En sen scoring fra Darren Ambrose sørget for at det ble 1-1 mellom U21-lagene til England og Frankrike på White Hart Lane.  Det etter at Anthony Le Tallec, utlånt fra Liverpool til Sunderland denne sesongen, hadde gitt gjestene ledelsen tidlig i 2.omgang.  21-åringen avsluttet pent ved nærmeste stolpe.  Franskmennene har dermed det beste utgangspunktet foran returen.  Le Tallec var på banen i samtlige 90 minutter.

Scott Carson spilte hele kampen i mål for England, og Florent Sinama-Pongolle var ubenyttet reserve for Frankrike.  John Welsh, som går permanent til Hull i januar, var ubenyttet reserve for England.