LFC ønsker: Gerrard til 2009

Ifølge The Guardian vil Steven Gerrard bli tilbudt en forlenget og forbedret kontrakt som binder ham til Anfield fram til 2009. Travel uke med terminliste og Champions League trekning.

Kontraktforslag på bordet

Til tross for positive signaler fra både Steven Gerrard, daglig leder Rick Parry, og manager Rafael Benitez, vil ikke ryktene om en mulig overgang for Liverpools kaptein forsvinne før han skriver under en ny avtale med de helrøde.  Real Madrid skal ha Gerrard øverst på sin ønskeliste, men på Anfield er man optimistisk med tanke på at vinnerne av Champions League kan bygge videre på sitt lag rundt scouseren og ikke uten ham.

 

Ifølge The Guardian vil Rick Parry denne uka ha et møte med agenten til Steven Gerrard.  Avisen skriver at 25-åringen vil bli tilbudt en forbedret kontrakt som forlenger den nåværende avtalen med to år, altså fram til 2009.

 

 

Teminliste på torsdag

Til tross for at Liverpools spillere nå er på ferie, og Benitez så langt ikke har fått noen fast fisk på transfermarkedet, er det nok å se frem til denne uka.  Torsdag 23.juni kommer terminlista for Premier League, noe som alltid er et høydepunkt for sulteforede fans.  Dagen etter, fredag 24.juni, trekkes de to første kvalifiseringsrundene i Champions League.  Liverpool vil som regjerende mester være seedet under hele turneringen.  Disse lagene kan de røde møte under trekningen i Nyon.