LFCSCSB på Norway Cup

Supporterklubben er å treffe på Ekebergsletta i dag. Xabi Alonso tror de røde vil avansere greit på bekostning av Kaunas i kveld, men bare hvis laget greier å holde rett fokus på Anfield.

Gratis poster
Representanter for LFCSCSB vil være tilstede i teltet til Canal+ på Norway Cup i dag.  Det vil være en mulighet til å sikre seg en gratis Champions League poster, så langt det rekker. Tom og André vil også gi mer informasjon om hva vi driver med, eller bare ganske enkelt ta en helrød fotballprat.

Xabi maner til konsentrasjon
Med 3-1 i sekken fra Litauen er det ventet at kveldens kamp mot Kaunas på Anfield blir en ren transportetappe for Liverpool, og at Gerrard & Co blir det første laget som sikrer seg avansement til 3. kvalifiseringsrunde i Champions League.  Rafael Benitez vil trolig bytte ut flere av spillerne fra det første møtet, men samtidig stille med et sterkt lag i returen.

Laget elegante pasningsgeneral på midtbanen, Xabi Alonso, tror også på et greit avansement, men understreker at man må holde konsentrasjonen oppe: - Min største frykt er at vi vil slappe av for mye mentalt med den ledelsen vi har.  Når det er snakk om Champions League vil dette heller ikke være noen typisk kamp for Liverpool, slik at det er viktig at vi fokuserer på å holde konsentrasjonen oppe.

- Jeg håper at Kaunas ikke er i stand til å score to ganger på Anfield, men du kan aldri ta noe for gitt i fotball.  Det er derfor du må ta dette på alvor helt fra første spark, holde på ballen, og prøve å få en tidlig scoring.  Greier vi det skulle ikke dette by på særlig med problemer.  Jeg har tro på at vi kan vinne denne kampen med solid margin.

For ordens skyld så må Kaunas score tre ganger for å ha mulighet til å avansere.